Starburst met starburst schets

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 24,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Het sturen van een starburst is een liefdevolle engelentechniek waarbij je de engelen vraagt een bol van engelenergie naar de ander over te brengen. Dit is eerder ondersteunende energie dan heling en gebruik ik vooral voor mensen die even een oppepper of zetje in de rug nodig hebben. Vaak wordt dit ook werkelijk op positieve manieren ervaren door ontvangers. 

Een starburst  kan je helpen weer in een positievere zijnstoestand te komen. Ik vraag geen geld voor deze engelengift an sich (ik geef de energie immers alleen door), maar voor mijn tijd. Ik schets de kleuren van de starburst met eventuele woorden of inzichten erbij geschreven en stuur deze naar je toe. 

Geef in de opmerkingen aan op welke (werk-)dag je graag een starburst wilt ontvangen en wat een fijne tijd voor jou zou zijn. Ik neem contact met je op wanneer dit niet haalbaar is. In de regel stuur ik starbursts in de middag.

Je kunt ook eventueel een foto sturen per mail zodat het nog wat makkelijker wordt de starburst op je af te stemmen. Dat kan naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Gastenboek

  • 11-09-2019 - Mooi Cathelijne dat het boek uitkomt op de zevende...  lees meer
  • 04-09-2019 - Lieve Cathelijne,

    Hartelijk dank voor je prachtige pakje vol moois dat...  lees meer
  • 13-08-2019 - Lieve Cathelijne,
    wow, wat was ik diep onder de indruk...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

The Proof - James F. Twyman € 15,99 € 4,99
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel