Geboorte-engel

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 111,00 (inclusief btw)

Wordt er binnenkort een kind geboren in jouw omgeving? Krijg je een kleinkind of word je tante, oom of ouder? Of wil je een klein kind of je innerlijk kind een beschermengel geven? Dan is de geboorte engel een prachtig cadeau! Ook leuk wanneer je een wedergeboorte doormaakt en jezelf daarin wilt aanmoedigen.

De geboorte engel is een engel met kinderlijke energie. De engel draagt een edelstenen hartje dat past bij het sterrenbeeld van het (innerlijk) kind. De kleuren op de vleugels zijn afgestemd op het sterrenbeeld en de naam wordt in glazuur aangebracht op het lijfje. Het beeld wordt ingespoten met Crystal Angel Essence Beschermengel, om het contact met de beschermengel te versterken.

Bij het persoonlijke engeltje wordt een beschrijving geleverd met informatie over de engelen die bij het sterrenbeeld horen en de bijpassende edelsteen.

Afmetingen zijn tussen de 15 en 20 cm. Ieder beeldje is handgemaakt. De prijs is inclusief glazuur en edelstenen hartje. 

Bestelling

Mail na het bestellen de volledige naam van het kindje, het geslacht en de geboortedatum naar cathelijne@angellightheart.nl. Een fotootje is welkom, maar hoeft niet per se. Ik ga na betalingaan de slag. Iedere engel moet drie weken drogen. Zodra er voldoende beelden zijn om de keramiekoven te stoken, kan het beeld gebakken. Hierna wordt het geglazuurd en wederom gebakken. De levertijd is dan ook tussen de 6 en 12 weken. Wanneer je wilt, kan ik een PDF sturen met een korte omschrijving, zodat dit als cadeau gegeven kan worden. Voor 3 euro extra maak ik een tegoedbon die ik naar jou of de ontvanger stuur. Dit gaat uiteraard in overleg.

Voorkeur

Meestal hebben de geboorte engelen geen geschilderd gezichtje, maar het kan natuurlijk wel en maakt ze speels voor een kindje. Dus heeft dat je voorkeur, geeft het bij de opmerkingen aan!!

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel