Oplossingsgerichte spirituele coaching ( volledige sessie)

Vorige Artikel 4 van 4
€ 111,00 (inclusief btw)

Oplossingsgericht spirituele coaching 

Wil je aan de slag met een thema in je leven? Iets wat jou blokkeert? Ben je op zoek naar meer leven vanuit jouw ware zijn? Wil je jouw trilling verhogen, maar loop je vast op je pad? Dan zijn een of meer oplossingsgerichte spirituele coachingsessies een goed idee. 

Ik doe deze sessies via skype. Je hoeft de deur niet eens uit. Daarvoor heb je natuurlijk wel een goed werkende computer of mobieltje nodig met camerafunctie. We gaan aan de slag op de volgende manier:

  • Na een kort stil staan bij dat wat je lastig vindt en wat jou blokkeert, gaan we op zoek naar waar jij heen wilt met jouw leven
  • Via de wondervraag werken we uit hoe je wilt dat je in het leven gaat staan: Wat wil je anders doen en denken? 
  • We zoeken naar manieren om dat stapje voor stapje te bereiken met veel aandacht voor wat WEL werkt in je leven en hoe dit uit te bouwen
  • Daar roepen we waar nodig de hulp bij in van de engelen en andere Lichtwezens. Dat kan via affirmaties, meditatie, het gebruik van crystal angel essences en het inzetten van Angelic Reiki wanneer je extra heling nodig hebt om de dingen op te kunnen pakken. 

Een sessie duurt gewoonlijk een uur. In de regel zijn er minimaal 3 sessies nodig, maar in het verleden hebben clienten ook met een sessie vooruitgang geboekt. 

Bestellen

Bestel hier jouw coachingsessie. Je kunt ook eerst mailen wanneer je twijfelt of het past bij jouw situatie: cathelijne@angellightheart.nl We maken per mail een afspraak. In de regel vinden de sessies plaats tussen 11 en 16 uur op maandag, dinsdag of donderdag. Houdt rekening met een gemiddelde wachttijd van 4 weken. 

Voor wie?

Voor iedereen die wil werken aan zichzelf en daarbij een aanpak op prijs stelt waarin reguliere technieken (ik heb 15 jaar ervaring als psycholoog en ben getraind cognitief gedragstherapeut, mindfulness based therapeut en oplossingsgericht therapeut) gecombineerd worden met een meer holistische aanpak (ik ben opgeleid tot Engelentherapiecoach, Angel Card Reader door Doreen Virtue en Angelic Reiki Teacher). Je leest meer over mij en mijn werk op mijn site Angel Light Heart. Indien er sprake is van ernstige psychische en lichamelijke klachten, neem dan eerst altijd contact op met je huisarts voor de meest passende behandeling. 

 

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel