-11%

Natuurengel: hoedster van de elfenpoort

Artikel 1 van 1
€ 99,00 € 88,00 (inclusief 6% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Deze natuurengel is gelinkt aan het elfenrijk. Ze bewaakt als het ware de elfenpoort. Ze houdt een prachtige feeenkwarts vast.  Haar vleugels zijn effectgroen en het lijf wit met groene effectjes. Ze is 20 cm hoog. 

Feeënkwarts

Feeënkwarts is een zielkwarts met een aardsere vibratie die een verbinding heeft met de feeënwereld en met planetaire en aardse deva’s. Ze helpen u uw familiemythen te ontrafelen.

Feeënkwarts is een nuttig kristal voor het gezin, het creëert rust in de familiale sfeer, verwijdert emotionele pijn, troost kinderen met nachtmerries. Is vol mededogen en onzelfzuchtig en vergemakkelijkt de overgang naar andere zijnstoestanden en de toegang tot een hoger bewustzijn. Het zorgt voor multidimensionale genezing, waarbij inbegrepen niet-geïncarneerde delen van de ziel. Dit lieve kristal beschermt, aardt en zuivert intens en zorgt voor een goede wedergeboorte. Feeënkwarts is zeer geschikt voor bescherming van aura en milieu, schenkt zelfvertrouwen en motivatie. Leert u met de stroom mee gaan en onthechten van materie. Gebruik hem met de punt gericht voor het leiden van de genezende energie. Ook goed voor het innerlijke kind.

Gastenboek

 • 15-01-2018 - Hallo Cathelijne,

  Kun jij mij vertellen welke pendel voor mij 't...  lees meer
 • 27-12-2017 - Hoe weet ik wat voor essentie er bij mij past...  lees meer
 • 28-11-2017 - Beste,
  zijn de draken orakel beschikbaar in het Nederlands?
  Lieve groet,
  Frieda lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Hangertje Paars Gnoompje € 14,99 € 9,99
© 2015 - 2018 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel