Persoonlijk afgestemd drakenbeeld

Artikel 1 van 1
€ 122,00 (inclusief btw)

Draken brengen ons het vuur om onze passie te leven en onze dromen na te jagen. Je leest meer over deze lichtwezens uit de vijfde dimensie in het drakenorakel.

Ik maak drakenbeelden op maat. Je kunt eventueel kiezen uit witte, zwarte of rode klei. Glazuren zijn er in allerlei kleuren, zoals effectblauw, effect groen, paars met witte spikkels en roestachtig oranje. Ook is het mogelijk een draak op een rots te bestellen zoals in de voorbeelden. Er kan een steen in worden opgenomen. Dit kan zoals in de voorbeelden een bergkristal zijn, maar andere ruwe mineralen kunnen ook worden gebruikt, afhankelijk van voorraden en natuurlijk inspiratie! 

De drakenbeelden zijn:

  • Unieke beelden, afgestemd op de energie van de draken
  • Ingespoten met de Drakenessences van Crystal Angel Essences.
  • Je kunt zelf aangeven bij welk levensthema de draken jou mogen helpen en of je eventueel een voorkeur heeft voor kleuren

Stuur een mailtje met jouw  foto en persoonlijke wensen naar cathelijne@angellightheart.nl.

N.B. De draak wordt ontworpen, afgestemd, gemaakt van klei en moet dan drie weken drogen. Pas bij een volle keramiekoven wordt deze gestookt. Daarna moet hij worden geglazuurd en opnieuw gestookt. Dit betekent dat het minimaal 6 weken en maximaal 3 maanden duurt voor deze af is.

Draken kunnen het beste worden opgehaald. In dat geval maak ik een kortingscode voor je aan en hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen. 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel