Meerengel / zeemeermin op maat

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 122,00 (inclusief 9% btw)

Ben jij een meermin of meerman? Voel je je aangetrokken tot de zee en het water?

Er zijn verschillende soorten engelenmensen. Meermensen vallen hieronder. Doreen Virtue heeft veel over dit onderwerp geschreven en geeft het volgende aan over de meermensen:

  • Zij wonen vaak bij het water, voelen zich aangetrokken tot zeemeerminnen, hebben dromen dat zij zeemeerminnen zijn.
  • Vaak dragen ze hun haar lang en zit er een rode gloed in hun haar, waar meestal een slag in zit.
  • Veel meermensen hebben groen in hun ogen.
  • Een groot deel heeft veel dorst en heeft het vaak koud.

Veel meermensen hebben herinneringen aan Atlantis of Lemurie. Vaak houden ze enorm van dolfijnen, walvissen en andere wezens uit de zee.

Zelf herken ik me in de omschrijving van de geïncarneerde engel met zeemeermin karakteristieken. Ik droom vaak van dolfijnen en walvissen en zoek hen tijdens mijn reizen op in de zee. Er is nietswaar ik zo van opknap als een wandeling in de branding of een frisse duik in de zee. Ook heb ik een sterke connectie met Atlantis en mij is meermalen door mediums bevestigd dat ik daar heb geleefd  in een vorig leven en er heb gediend in de Tempel van Poseidon waar ik met dolfijnen en walvissen heb gewerkt. In mijn meditaties verander ik met enige regelmaat in een zeemeermin.”

Ik vind het dan ook heerlijk om beelden te maken van merangels.

De meerengelen (dus de zeemeerminnen met vleugels) zijn zeer fragile. Ik raad bij uitzondering aan deze  in Oegstgeest op te halen. Mocht je dat toch willen gokken, weet dan dat de post slechts 40% van de breuk vergoed.

Omdat deze beelden op maat worden gemaakt, is er een lange levertijd. Ieder beeld kost een dag om te maken, waarna het 3-4 weken droogt. Zodra de oven vol is, wordt deze gestookt. Daarna volgt het glazuren en wordt de keramiekoven opnieuw gestookt. Meestal is levertijd tussen 1,5 en 3 maanden. Geef het aan als er een bepaalde deadline aan zit. Ik kan je als je dat leukt vindt op de hoogte houden van de verschillende fasen van het creatieproces.

Als je de engel cadeau wilt doen, kun je de optie 'cadeau voucher'  aanklikken. De voucher wordt dan toegestuurd en degene voor wie het cadeau is kan zelf bepalen welke kwaliteiten de engel mag krijgen. 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel