Amazoniet Hart (3,5-4 cm)

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 6,45 (inclusief 21% btw)
  • Ben je op zoek naar een liefdevolle steen die negatieve energie verdrijft?
  • Hebben jij of iemand in je omgeving troost nodig bij trauma, afscheid of verandering? 
  • Wil je graag een prachtige steen die harmonie brengt in je lichaam en leefomgeving?

 Dan is dit een prachtig hart voor jou!

Deze Amazoniet harten zijn heel sprankelend. De meeste hebben een glimmertje, als je ze in het licht houdt. 

Amazoniet

Amazoniet verzacht trauma’s en heft zorgen en angsten op. Hij verdrijft negatieve energie en ergernis. Mensen met verlatingsangst of die bang zijn voor nieuwe situaties of moeite hebben met afscheid nemen hebben veel baat bij deze steen.

Amazoniet laat je op een zachte en lieve manier aan de situatie wennen. De steen omhult je met liefde en zonnewarmte, hij leert je vanuit je hart te leven en niet vanuit je hoofd. Hij maakt doelbewust, geeft inzicht en daadkracht en brengt de mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht. Hij kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en harmoniseert het fysieke lichaam met het etherische, waardoor een optimale gezondheid wordt verkregen.

Amazoniet blokkeert geopathische belasting en absorbeert alle vormen van straling. Hij beschermt ook tegen negativiteit van buitenaf. Deze steen heelt en opent het hart- en keelchakra en versterkt een liefdevolle communicatie, hij opent ook het derde oog.

Amazoniet helpt bij botontkalking, tandbederf, spierkrampen en als elixer lost het calciumproblemen op. Huidproblemen, zoals eczeem of onverklaarbare jeuk kun je met het water deppen.

Ongeveer 35 mm

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel