Mystic Merliniet Hart (5,5-6 cm)

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 10,95 (inclusief 21% btw)
  • Wil jij graag een steen die de deuren opent naar je intuitieve vermogens?
  • Wil je communiceren met de subtiele werelden?
  • Wil je leren zowel je licht als schaduw te omarmen? 
  • Zoek je heling van bewuste en onbewuste delen van jezelf, zodat je je heel kunt voelen?

Dan is dit hart een liefdevollen en krachtige begeleider op je pad. 

Mystic Merliniet

Deze naam is gegeven aan een uniek gesteente, ontdekt in Madagaskar. Het is een combinatie van kwarts en veldspaat en andere nog onbekende mineralen Mystic Merliniet heeft toegang tot zowel de zichtbare als de onzichtbare werelden.

Mystic Merliniet opent deuren naar diepere intuïtieve mogelijkheden. Het helpt alle paranormale vermogens te ontwikkelen. En talenten uit het verleden weer te herinneren. Ook helpt dit kristal je te communiceren met de subtiele werelden zoals die van de dieren, planten, gidsen, engelen enz. Dit is ook een echte sjamanensteen voor hen die met elementalen energieën en magie willen werken. Deze mystieke steen verhoogt je zelfbewustzijn. Het zwart en wit van de steen staat voor onze lichte en schaduwkanten, die we door deze steen beiden leren omhelzen. Onbewuste delen van ons zelf worden weer bewust en geheeld. Mystic Merliniet maakt je oordeel loos over goed en slecht. Mystic Merliniet zorgt dat je je weer “heel” gaat voelen. Leg hem op je hart of 3e oog chakra voor het ontwikkelen van paranormale gaven en op je stuitchakra om oordeel loos te worden en om je volledig geaard te voelen. Als je 1 stukje op je stuit en 1 stukje op je 3e oog legt, lijnt hij je hele chakrastelsel uit. Deze steen past in zowel de meest vaste materie als in de etherische vibraties. Het is de perfecte mix van Licht en Donker, wat dus eigenlijk allebei Goddelijk is.

(Bron: Het Lichtpuntje Kristallen)

5,5-6 cm

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel