-16%

Bergkristal Hart (5,5-7 cm)

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 17,95 € 14,99 (inclusief 21% BTW)

Toen ik op zoek was naar bergkristalletjes om op te laden met een eenhoornzegening en te vullen met de kwaliteiten die de eenhoorns uitdragen, zoals zuiverheid, liefde, gratie, vrede, harmonie, licht en pure vrede, werd ik naar deze schitterende harten geleid, in plaats van kleine trommelsteentjes. Wellicht is dat ook niet zo gek. Zuivere intentie komt altijd vanuit je hart. Bergkristal is een zeer zuivere steen en deze harten reflecteren ofwel zilver licht ofwel regenboogjes. Hou ze maar eens in het licht en kijk wat ze onthullen!

Bergkristal

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

5,5-7 cm

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

 

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
  • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Engelenpostpapier (blauw) € 2,95 € 2,49
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel