-43%

Zonneschijn aura kwarts (ruw) (ruim 6,5 cm)

Artikel 1 van 1
€ 77,00 € 44,00 (inclusief 21% BTW)

 

Deze zonnige steen komt je graag ondersteunen op jouw pad.

Zonneschijn aura werkt activerend, reinigend en beschermend. Hij heeft een sterkt geneeskrachtige werking en bevordert de spirituele verkenning, geeft inzicht en helderheid en stelt zaken in perspectief. Tevens versterkt Zonneschijn aura de creativiteit, zelfexpressie en communicatie, vooral wanneer deze uit het hart komt. Hij zorgt voor meer zuurstof in het bloed, milt en lever en versterkt de thymus en het immuunsysteem.

Zonneschijn aura helpt je van oude emotionele trauma's of pijnen af. Hij heeft een heilzame werking bij bloedarmoede, constipatie, helpt bij het afvoeren van gifstoffen en vermindert stress.

Er wordt Goud en Platina over Bergkristal verneveld om deze steen te maken.

Zonneschijn aura cluster van 98 gram en ongeveer 6,5 cm hoog. 

Extra informatie:

Klachten verminderen: 
Zonneschijn aura helpt je van oude emotionele trauma's of pijnen af. Hij heeft een heilzame werking bij  bloedarmoede, constipatie, helpt bij het afvoeren van gifstoffen en vermindert stress. 

Eigenschappen bevorderen:
Zonneschijn aura werkt activerend, reinigend en beschermend. Hij heeft een sterkt geneeskrachtige werking en bevordert de spirituele verkenning, geeft inzicht en helderheid en stelt zaken in perspectief. Tevens versterkt zonneschijn aura de creativiteit, zelfexpressie en communicatie, vooral wanneer deze uit het hart komt. Hij zorgt voor meer zuurstof in het bloed, milt en lever en versterkt de thymus en het immuunsysteem. 

Toepassing: 
Zonneschijn aura kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. De steen geeft diepe rust bij meditatie en is zeer geschikt voor energetisch werk en healing. Zonneschijn aura versterkt de genezende eigenschappen van andere kristallen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
  • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel