Eenhoornheling op Afstand

Vorige Artikel 5 van 5
€ 88,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Eenhoorns zijn liefdevolle lichtwezens uit de zevende en hogere dimensies. Zijn zijn afkomstig uit de engelenhierarchie en ze zien altijd ons hoogste potentieel, ons zuiverste zijn. 

Een  eenhoornheling op afstand brengt je dan ook in contact met de energie van de Eenhoorns en de Engelenrijken en helpt je om afgestemd te raken op je Hoger Zelf, je zuiverste Zijn. Zo kun je de puurste kosmische energie ontvangen en de heling die jouw pad op dat moment het beste dient, of de heling nu fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel van aard is. Eenhoorns brengen zuivering en zegening. Ze helpen je jouw hoogste pad te lopen en helpen je bij het manifesteren vanuit je Ziel. 

Wat er gebeurt tijdens eenhoornheling op afstand

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit. Soms is er ook een diepe ontroering. 

De heling op afstand gaat als volgt in zijn werk:

  • Je stuurt me je volledige naam en je geboortedatum. Voor mij werkt het het makkelijskte als ik daarbij ook digitaal een foto van je ontvang. Je doet dit naar cathelijne@angellightheart.nl. Ik neem dan contact op om een moment met je af te spreken. Dit is doorgaans op dinsdag, of donderdagmiddag. Afhankelijk van drukte kan het enkele weken duren voor er plaats is. Je kunt voorafgaand aan bestellen eventueel al even mailen om te overleggen. 
  • Je laat me weten wat de zaken zijn die nu spelen in je leven en wat de reden is dat je een behandeling wilt. Deze informatie wordt natuurlijk geheel vertrouwelijk behandeld. Ik zal je altijd vragen om jouw intentie voor de behandeling. We richten ons op wat je WEL wilt, want de eenhoorns zien je al als heel en compleet. We richten ons dus niet op wat er mis met je zou zijn. 
  • We spreken samen een tijd en datum af waarop je een uur vrij kunt maken om je te wijden aan de helende ervaring. Ik raad je aan deze tijd werkelijk voor jezelf vrij te maken in een prettige en rustige omgeving waar je je op je gemak voelt. Het is het prettigste te gaan liggen, al kan comfortabel zitten natuurlijk ook.
  • Op de afgesproken tijd, hebben we eerst ee telefoongesprek van ongeveer 10 minuten om te bespreken waar jij de heling bij wilt en hoe je leven zou zijn als die heling zich heeft voltrokken. Vervolgens ga je lekker ontspannen en behandel ik je op afstand.
  • Ik roep de eenhoorns in bij je behandeling. Het kan dat je dat contact heel duidelijk voelt, maar ook als dat niet zo is ontvang je wat je op dat moment nodig hebt. De eenhoorns leiden het proces. Daarbij kan het zo zijn dat ik met eenhoornkristalheling werk tijdens de behandeling. soms is er specifieke aandacht voor de heling van je innerlijke kind, iets wat de eenhoorns heel graag doen. Iedere behandeling is uniek.
  • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren. Anderen worden zich bewust van emoties. Weer anderen ontvangen inzichten of daadwerkelijke begeleiding van de eenhoorns. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek. Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de healing minder werkzaam was.
  • Na de heling, wanneer alles je nog helder voor de geest staat, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren. Ik zal dit ook doen.
  • Ongeveer een half uur na de aanvang van de healing, bel je me en bespreken we wat je hebt ervaren en welke feedback ik heb.
  • De heling zal in de erop volgende 3 weken geintegreerd worden en je kunt in die tijd waar dat passend is mailen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

Betaling geschiedt altijd vooraf. 

Let op eenhoornheling is geen vervanging voor medische of psychologische behandeling, maar kan er wel een aanvulling op zijn. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel