Peacock Pyriet 4-4,5 cm

€ 4,25 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.
  • Wil jij jezelf zijn?
  • Wil je trouw zijn aan jezelf en je authenticiteit omarmen?
  • Zoek je een magische steun die je helpt om meer van het leven te genieten en jezelf het goede te gunnen?

Dan is de peacock pyriet echt een steen voor jou!

Peacock Pyriet

De Peacock Pyriet word ook wel Borniet of “heksensteen” genoemd. Deze steen weerspiegelt de kleuren van de regenboog. De kleuren variëren van groen tot blauw en paars, precies de kleuren die je ziet bij een pauw.

Deze steen herinnert je eraan dat je jouw eigen licht mag stralen en je eigen unieke kleuren mag laten zien. Je mag kleur bekennen en jezelf zijn.

De steen wordt soms heksensteen genoemd, omdat deze een magische krachtwerking heeft.

Peacock Pyriet zorgt voor inzicht, geeft innerlijke kracht en (zelf)vertrouwen en maakt vrolijk. Deze steen helpt je om jezelf een positieve gemoedsrust te gunnen en om van het leven te genieten. Het helpt je om jezelf meer te gunnen. Een fijne steen voor meer zelfzorg dus.

Wanneer je je  soms of vaak “anders” voelt dan anderen, dan is deze steen een hele fijne steun om je helpen bij je authentieke kracht blijven. Hierdoor draagt het dus ook zeker bij aan zelfacceptatie.

De steen activeert alle zeven chakra’s. Zo worden ze op elkaar afgestemd en komen ze in balans. Dit werkt vitaliserend en helpt negatieve energie afvoeren. Fysiek werkt hij ontstekingsremmend en stimuleert de bloedsomloop en zuurstof opname. Het is een  echte weerstand verhoger. Heel specifiek is de positieve uitwerking op artritis en artrose.
Tenslotte brengt de steen de stofwisseling op cellulair niveau in balans.

Deze steen is 134 gram en ongeveer 4,5 cm

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel