-26%

Lemurische engel van de blauwe straal met kyaniet

Vorige Artikel 10 van 10
€ 133,00 € 99,00 (inclusief 6% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Deze vlamengel brengt je in contact met de energie van de Blauwe Straal van de Goddelijke Wil. Zo activeert deze engel jouw Goddelijke Blauwdruk en helpt je steeds meer te leven volgens het plan en de passie van jouw ziel. Hij brengt een Lemurische energie mee, welke ons helpt om meer en meer in harmonie en vrede met onszelf en de mensen om ons heen te leven, terwijl we dat doen wat ons werkelijk vreugde geeft. 

Kyaniet

Kyaniet stimuleert paranormale vermogens en de intuïtie en legt een verbinding met gidsen.

Kyaniet is een uitstekend kristal voor afstemming en meditatie. Helpt karmische processen te accepteren. Kyaniet helpt bij het vervullen van uw roeping. Dit kristal verbindt u met uw gidsen, wekt mededogen en bevordert spirituele rijping. De steen aardt spirituele vibraties. Stimuleert healende dromen en reinigt meridianen, de chakra’s en lijn je DNA weer uit met de oorspronkelijke blauwdruk. Hij herstelt Qi en heft blokkades en angsten op. Vermindert frustratie, stress en woede.

Kyaniet opent het keelchakra, moedigt aan de waarheid te spreken en is goed bij stress, pijn, schildklier, keel, hersenen, bloeddruk, infecties en overgewicht.

Ongeveer 26 cm hoog

Aanbieding

Helende engel met infinity stone € 122,00 € 88,00
© 2015 - 2018 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel