Online coaching traject

Vorige Artikel 5 van 5
€ 499,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Oplossingsgerichte, transformerende spirituele coaching 

  • Wil je nu echt aan de slag met een thema in je leven?
  • Wil je blokkades op je pad aanpakken en transformeren?
  • Ben je op zoek naar meer leven vanuit jouw ware zijn? 
  • Wil je jouw Zielelicht verankeren en leven vanuit 5D bewustzijn? 
  • Zoek je een coach die je helpt je eigen licht te zien en verankeren?
  • Wil je graag verder op je spirituele pad, maar zijn er dingen die je daarin tegenhouden?
  • Wil je spirituele inzichten vertalen naar jouw leven van alle dag en werkelijk leven vanuit je hogere waarden?
  • Wil je niet meer leven vanuit je hoofd, maar hart en hoofd samenbrengen?
  • Wil je meer contact met helpers uit de lichtwerelden, zoals engleen, eenhoorns en draken om jou te ondersteunen in je proces en/of in je werk?
  • Wil je dit alles doen vanuit een diepe gronding?

Dan is een online spiritueel coaching traject een prachtige manier om je proces te ondersteunen en versterken. 

Dit traject leent zich heel goed voor mensen die voelen dat ze een zielsopdracht hebben om anderen te helpen. Vaak zijn dit coaches, therapeuten, helers die een praktijk opstarten of ook schrijvers. Veel van mijn clienten zijn zeer sensitief en zoeken vaak ook handvaten om vanuit hun gevoeligheid maar ook vanuit hun kracht te functioneren. 

Ik werk motiverend, oplossingsgericht maar ook empatisch en breng een schat aan kennis en ervaring mee. Daarbij combineer ik spirituele ondersteuning, oefening en kennisoverdracht met mijn ervaring als psycholoog, gedragstherapeut, oplossingsgericht therapeut en mindfulnessbased coach. 

Het traject

Tijdens het traject hebben we iedere twee tot vier weken een online sessie via skype. We nemen aan het begin goed de tijd om jouw intenties en doelen te verhelderen. Het totale traject bestaat uit vijf sessies. Tussentijds ga je acties met je thema's aan de slag, kun je oefeningen meekrijgen en kun je me tussentijds mailen als dat nodig is. Ik stuur regelmatig informatie of oefeningen per mail naar aanleiding van de zaken die in de sessies worden besproken. Ik reageer daar snel op. Zo blijft het proces gaande in een mooie flow en heb je ook tussentijds ondersteuning.

Het kan dat ik je crystal angel essences aanraad om het proces te ondersteunen. 

Een sessie duurt 45-60 minuten. 

Bestellen

Bestel hier jouw coachingsessies. Je kunt ook eerst mailen wanneer je twijfelt of het past bij jouw situatie: cathelijne@angellightheart.nl. Als je het fijn vindt kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek via telefoon of skype inplannen. We maken per mail een afspraak. In de regel vinden de sessies plaats tussen 11 en 16 uur op maandag, dinsdag of donderdag. Houdt rekening met een gemiddelde wachttijd van 4 weken. Betaling geschiedt vooraf. 

Voor wie?

Voor iedereen die wil werken aan zichzelf en toe is aan een volgende stap in diens ontwikkeling. Voor iedereen die daarbij een aanpak op prijs stelt waarin reguliere technieken (ik heb 15 jaar ervaring als psycholoog en ben getraind cognitief gedragstherapeut, mindfulness based therapeut en oplossingsgericht therapeut) gecombineerd worden met een holistische en spirituele aanpak (ik ben opgeleid tot Engelentherapiecoach, Angel Card Reader door Doreen Virtue en Angelic Reiki Teacher). Je leest meer over mij en mijn werk op mijn site Angel Light Heart.

Indien er sprake is van ernstige psychische en lichamelijke klachten, neem dan eerst altijd contact op met je huisarts voor de meest passende behandeling. 

N.B. Deze coachingstrajecten zijn beperkt beschikbaar, omdat ik ze met volledige aandacht wil kunnen doen. 

 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel