-9%

Waterdraak hangertje met labradoriet en swarovski kristalletjes

Artikel 1 van 24 Volgende
€ 33,00 € 29,99 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze handgemaakte drakenhanger brengt je in contact met de energie van de (water)draken en is natuurlijk ingesprayd met Crystal Angel Essence Waterdraak om de energie ervan te verhogen.

De draak houdt een labradoriet vast en is gemaakt van polymeerklei. Het bevat enkele swarovski kristallen.

Deze Waterdraak 

  • brengt je flexibiliteit en flow
  • Brengt je zuivering en bescherming
  • helpt je om met het leven mee te stromen
  • helpt gevoelens te erkennen, accepteren en uiten

6 cm

Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en ongewenste energieën van de aura af buigt en projecties van anderen verwijdert, ook denkvormen die in de aura vastzitten.

Labradoriet voorkomt energielekkage. Dit kristal helpt angsten en onzekerheden uit te bannen en vergroot het vertrouwen in het universum. Labradoriet is een nuttige steen bij veranderingen, hij geeft kracht en volharding. De steen helpt heel goed bij hyperventilatie en is aardend. Labradoriet is door zijn kleurschakering op verschillend chakra’s te gebruiken. De labradoriet zoekt zelf de blokkade in het lichaam op en geeft balans.

Labradoriet heeft een reinigende functie op de organen ter hoogte van het zonnevlechtgebied, zoals nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen. Labradoriet zorgt ook voor een betere ademhaling en maakt de longen sterker. Labradoriet is ook goed bij reumatiek en jicht, brengt de hormonen in balans, bij emotionele blokkades, slaapproblemen en geeft rust en inzicht. De Labradoriet reduceert ook elektromagnetische straling.

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel