-50%

Aartsengelen symbool rozenkwarts Uriel

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 7,99 € 3,99 (inclusief 21% btw)

Deze platte knuffelstenen van liefdevol rozenkwarts is gegraveerd met het Aartsengelensymbool van aartsengel Uriel:

  • URIËL, beschermer van het Noorden, correspondeert met het element AARDE. Engel van de Natuur, Verschijningen en Opdrachten. Bewaarder van de Profetie.

Deze symboolstenen zijn geschikt om mee te mediteren en vooral altijd prettig om bij je te hebben en te knuffelen in alle omstandigheden. Zelf gebruik ik ze bij het leggen van kristalgrids, bij meditatie en bij behandeling op afstand met Angelic Reiki. Ze hebben een zeer hoge engelenvibratie, die je kunt gebruiken op je altaar, bij lichtwerk en ook heel fijn op een reisaltaar. 

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak.

Rozenkwarts is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Rozenkwarts versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde.

Rozenkwarts is goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van alzheimer, parkinson en dementie.

Deze steen heeft een kleine beschadiging aan de zijkant rechtsboven. Vandaar dat hij is afgeprijsd. Door te bestellen, ga je akkoord met deze beschadiging. Terugzenden is niet mogelijk. 

Gastenboek

  • 25-10-2019 - Lieve Cathelijne,
    Het septarie Drakenei is vandaag goed aangekomen. Het...  lees meer
  • 11-09-2019 - Mooi Cathelijne dat het boek uitkomt op de zevende...  lees meer
  • 04-09-2019 - Lieve Cathelijne,

    Hartelijk dank voor je prachtige pakje vol moois dat...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel