Aartsengelen symbolen jade (I)

Vorige Artikel 4 van 4
€ 28,95 (inclusief 21% BTW)

Deze vier platte knuffelstenen van Jade zijn gegraveerd met de Aartsengelensymbolen van de vier bekendste aartsengelen:

 • MICHAËL (onder), beschermer van het Zuiden, correspondeert met het element VUUR. Leider van de Aartsengelen. Engel van de Gerechtigheid, Kracht en Bescherming.
 • RAPHAËL (rechts), beschermer van het Oosten, correspondeert met het element LUCHT. Engel van Liefde en Blijdschap. Bewaarder van de Levensboom en de helende krachten.
 • GABRIËL (links), beschermer van het Westen, correspondeert met het element WATER/ Beschermheilige van de boodschappers. Engel van Wederopstanding, Genade en Vrede. 
 • URIËL (boven), beschermer van het Noorden, correspondeert met het element AARDE. Engel van de Natuur, Verschijningen en Opdrachten. Bewaarder van de Profetie.

Deze symboolstenen zijn geschikt om mee te mediteren en vooral altijd prettig om bij je te hebben en te knuffelen in alle omstandigheden. Zelf gebruik ik ze bij het leggen van kristalgrids, bij meditatie en bij behandeling op afstand met Angelic Reiki. Ze hebben een zeer hoge engelenvibratie, die je kunt gebruiken op je altaar, bij lichtwerk en ook heel fijn op een reisaltaar. 

Jade

Jade is een symbool van zuiverheid en sereniteit. Jade wordt in het Oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid en bescherming. Dit kristal wordt geassocieerd met het hartchakra en stimuleert liefde en verzorging. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel beschermt en voor harmonie zorgt. De steen is heel goed voor mensen die zich snel zorgen maken, in hokjes denken en in zichzelf gekeerd zijn. Hij zorgt voor evenwicht en vertrouwen, leert je om uit je hoofd te gaan en wereldser met situaties om te gaan. Bij verdriet of een rouwproces geeft jade inzicht en de kracht om weer verder te leven. Jade leert je angsten en oude patronen los te laten. Emotioneel is jade een ‘droomsteen’, op het voorhoofd gelegd zorgt hij voor dromen vol inzichten. Spiritueel moedigt jade je aan te worden wie je werkelijk bent. Hij helpt je jezelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven. Jade is een reinigende steen, goed voor de nieren en bijnieren, verwijdert gifstoffen en herstelt de celvorming en skeletopbouw en heelt hechtingen. Hij bevordert de vruchtbaarheid, ondersteunt de bevalling en is goed voor de heupen en milt. Jade brengt de vloeistoffen in het lichaam en de verhoudingen tussen water, zout/zuur en basen in evenwicht.

Gastenboek

 • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
  Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
 • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
  je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
 • 15-01-2018 - Hallo Cathelijne,

  Kun jij mij vertellen welke pendel voor mij 't...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

The Proof - James F. Twyman € 15,99 € 4,99
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel