-10%

Zeedrakenei met parels en schelpjes

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 44,00 € 39,60 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk
Aantal
  • Wil jij op speelse manier contact leggen met de energie van de draken?
  • Wil je een spiritueel object dat je kunt gebruiken bij het focussen van je wensen?
  • Hou je van het magische en mystieke?

Dan word je zeker blij van een drakenei! Dit drakenei is gelinkt aan de zee en de zeedraken en brengt dan ook de weldadige energie van de zee en een nieuwe flow voor je projecten en intenties. Een geweldig, symbolisch cadeau vor jezelf of een ander wanneer het tijd is met open blik vooruit te gaan in het leven. 

Ieder drakenei is met de hand gemaakt en afgestemd op de energie van de draken door middel van intentie en de draken essences. Wanneer je dit ei vasthoudt tijdens meditatie en positieve visualisatie, kun je deze dienst laten doen als focus object. Een droom of intentie is een beetje als een ei dat je uitbroedt. Je maakt het plaatje helemaal rond, zodat je het volledig ervaart en dan ga je er een tijdje opzitten om het warm te houden, tot het de juiste tijd is hem uit te broeden!

Dit drakenei is al uitgekomen! Het is daarmee een draakje en drakenei in-een. Het drakenei is gemaakt van donkerblauwe spiralen van polymeerklei met Swarovski kristallen. De spiraalenergie helpt je jouw innerlijke dromen in de uiterlijke wereld neer te zetten. Het ei is afgewerkt met accenten van zilver en gelakt met vernis op waterbasis. Het draakje is donker turkoois met koperen accentjes. 

Ongeveer 8 cm.

Over Drakenenergie

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van draken. Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

Mijn avontuur met de draken begon nadat ik een keramiekoven had aangeschaft en een rode draak boetseerde voor een goede vriend in Wales. Snel daarna werd ik tijdens een meditatieve visualisatie bezocht door een Gouden Draak. Deze draak was bijzonder krachtig en machtig. Ik was in mijn meditaties gewend aan de energie van engelen, eenhoorns en soms elfjes, maar draken waren een nieuwe ervaring en ik was niet naar ze op zoek geweest. De energie van de Gouden Draak was heel welkom in mijn meditaties, helingsessies en in mijn dagelijks leven. Hij bracht me kracht, bescherming en positieve energie. De draken inspireerden me een drakenorakel te maken, om mensen te helpen zich te verbinden met hun helende en krachtige energie.

De draken spreken:‘Wij zijn de Draken, wezens uit de Hogere Dimensies die ooit leefden en ademden op de prachtige Moeder Aarde. Hoewel Moeder Aarde nooit het primaire thuis van onze ziel was, verbleven wij op haar en werkten we nauw met haar samen.

We beschermden haar schatten en bliezen de leylijnen leven en kracht in. We wendden de kracht en magie van de elementen aan. We werkten hard om de aarde en al haar wezens veilig en krachtig te houden.

Onze kracht werd nagejaagd en misbruikt. Deze kracht werd verkeerd begrepen en gevreesd. Daarom verlieten we deze prachtige planeet lang geleden in onze fysieke vorm. Niettemin zijn velen van ons nog steeds verbonden met de aarde vanuit onze hogere dimensies en assisteren we de planeet en haar ontwakende wezens tijdens de reis naar heling en kracht (empowerment).

Voor diegenen onder jullie die zich begeven op een pad naar grotere liefde, vrede en verlichting zijn wij hier om jullie te helpen en beschermen. Maar wees gewaarschuwd, we komen alleen naar hen met een open hart en zuivere intenties.’

Je kunt jouw draakje op je meditatie altaar zetten, maar bijvoorbeeld ook naast je bed voor bescherming. De drakenbeeldjes lenen zich ook goed om te plaatsen in een medicijnwiel of kristallen grid. Wanneer je je dieper met de draken wilt verbinden, kun je ook gebruik maken van de drakenessences en het drakenorakel (beiden verkrijgbaar via www.angelsco.nl)

De draken zijn liefdevolle wezens van grote wijsheid en ze helpen je graag. Dus open je hart voor de draken en vlieg met ze mee!

 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel