-13%

Elfenstaf met Amethist Self healer, Amethist herkimer, amethist zielkwarts en Lodaliet Sjamaan lemurian

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 88,00 € 77,00 (inclusief 9% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Deze elfenstaf bevat zowel een zeer transformerende, spirituele energie als een aardse, sjamanistische energie. Het is een lieflijk instrument om contact te maken met de natuurwezens en de energie van Lemurie maar ook met de wijsheid van de aarde. Het stafje bestaat uit een amethist zielkwarts, lodaliet sjamaan lemurian met in het handvat een amethist self healer en amethist herkimer. Ook zijn er sprankelende swarovsky kristallen aan toegevoegd voor extra magie! Dit krachtige instrument is iets meer dan 15 cm lang.

Over elfenstaffen

Wil je jouw intenties kracht bijzetten? Wil je je verbinden met de rijken van de natuurwezens en lichtwezens? Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden? 

Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen. Je kunt ze aanwenden voor het richten van positieve energie. Alle energie is neutraal, het is onze intentie die maakt of iets voor het grote goed wordt ingezet of niet. De door mij gemaakte wands zijn gemaakt met liefdevolle intentie, afgestemd op de magische rijken en lichtwezens en opgeladen met Crystal Angel Essences en positieve intentie. 

Toverstaffen brengen focus en helpen magische kracht te projecteren. Ze worden ondermeer gebruikt om magische grenzen aan te geven, zoals cirkels waarbinnen rituelen worden gedaan. Binnen dergelijke cirkels kun je bijvoorbeeld mediteren, in contact treden met de subtiele werelden en astraal reizen. Door zo een cirkel te trekken met je staf, kun je zorgen voor magische en energetische bescherming. Zelf raadt ik ook altijd aan aartsengel Michael in te roepen voor energetische bescherming, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael. 

Je kunt een magische staf ook gebruiken om helende en positieve energie te richten. De enige begrenzing is je eigen verbeelding. 

Amethist Selfhealertjes/Elestiaal uit China

Dit zijn kleine krachtpatsertjes, maar dan wel hele lieve. Het zijn Engelenkristalletjes, maar tevens zijn ze verbonden met natuurwezens als Deva’s, Engelen en Eenhoorns. Amethist Selfhealertjes/Elestiaal uit China bezit bijzondere krachten, het overlaad je met kristallijn licht vanuit de goddelijke werelden. Het zuivert en transformeert en zet heel je systeem in een hogere lichttrilling. Ze symboliseren vrijheid, dat je kunt zijn wie je bent en ze versterken je zelf genezend vermogen. Zeer krachtig genezende steen die inwerkt op de hogere chakra’s. Stimuleert de pijnappelklier en maakt contact met de interplanetaire wezens, gidsen en helpers en natuurwezens.  Amethist Selfhealertjes/Elestiaal verjagen negatieve energieën van buitenaardse of andersoortige afkomst. Het steentje stelt gerust en kalmeert en is ook heel geschikt voor kinderen. Het zorgt voor de ultieme doorstroom van kristallijn licht tot diep in je aardse blauwdruk en geeft dus diepgaande healing. De steen is verbonden met de violette straal en Meester Saint Germain. Het zijn zeer krachtige sterke Meestertjes met een hoog Goddelijk Licht. Ze leren je dat trauma’s en nare ervaringen uit het verleden je sterker maken, dat ze bij je evolutie horen en je groei bevorderen. Deze kristallen worden gebruikt voor heling op alle niveaus, ook het helen van trauma’s. Op het mentale vlak helpen ze je met alle lessen en levenservaringen. Als je met zo’n kristal mediteert kun je delen onder ogen zien die nog geaccepteerd en geheeld dienen te worden. Ze geven troost en steun bij stress en depressie.

 

 

Amethist zielkwarts

Amethist zielkwarts is een steen vol mededogen, spiritueel zeer krachtig, uitermate beschermend en kalmerend. Geeft toegang tot een hoger bewustzijn. Helpt bij multidimensionale genezing, ook de niet geïncarneerde delen van de ziel.

Amethist Zielkwarts biedt immense steun en troost tijdens terminaal ziekteproces. Helpt bij oplossen van karma en bij het bevrijden van de ziel. Verbonden met deva’s en elfen.

 

Lodoliet Sjamaan Kristal Lemurian

Lodoliet kristallen worden ook wel sjamanen droomkristallen genoemd omdat ze je kennis van vorige levens via dromen brengen. Deze zeer heldere kristallen met inclusies, soms fantomen verhogen je trilling en versterken je communicatie met Engelen, Lichtwezens, Gidsen en als ze chloriet bevatten ook met de Devische Rijken, de planten en dierenrijken. 

Sommige van deze Lodoliet kristallen of clusters zijn lemurians die ons weer informatie van deze liefdevolle beschaving helpen herinneren. Door in Lodoliet kristallen te staren kun je in andere werelden schouwen en kan er een kosmische verschuiving van je bewustzijn plaats vinden. Je kunt naar verschillende niveaus en werelden reizen, zowel kosmische als persoonlijke als die van de ziel en ook in de ruimten van diepe universele liefde schouwen, waar je leert vanuit je hart te leven. Deze kristallen hebben een hoge vibratie ondanks hun aardse oorsprong, ook hebben ze een zeer vriendelijke en kalmerende energie. Op je kruinchakra gelegd of gericht activeren ze alle hogere chakra’s. Je krijgt dan makkelijker contact met je hogere zelven en op je 3e oog stemt hij je af op de wijsheden van de universele geest. Sommige inclusies stabiliseren en beschermen, anderen aarden en lossen negativiteit op en beschermen je aura. Fysiek zijn het krachtige healers die een helende werking op je cellen hebben en die de vochthuishouding in evenwicht houden. Ook goed voor de spijsvertering.  Lodoliet kristallen zuiveren chemische gifstoffen en andere vervuilingen in het lichaam.

 

Amethist Herkimer Madagaskar

Deze kleine dubbeleinder kristallen worden in Madagaskar gevonden en doen door hun vorm en energie denken aan Herkimer Diamonds uit New York, al zijn ze dat natuurlijke niet, omdat ze niet uit deze mijn komen. 

Amethist Herkimer uit Madagaskar bestaat uit amethist en helder kwarts, ze horen bij de purperen met witte zuiveringskristallen die de laatste tijd ontdekt worden, net zoals de Amazez. Zo klein en toch zo krachtig. Op het 3e oog gelegd voelen ze net zo krachtig als Fenakiet. Ze stimuleren zowel het 3e oog als de hogere chakra’s met een intensiteit die groter is dan de kleine heldere Herkimers. Ze doen latent aanwezige capaciteiten zoals innerlijk schouwen, helder-zien en andere paranormale gaven ontwaken. Gedragen bijvoorbeeld als hanger zuiveren en activeren ze de aura en lijnen ze je uit met je hoogste bewustzijn.

Amethist Herkimers uit Madagaskar verwijderen aanwezige vervuiling, vullen je aura met spiritueel “Licht” en helpen je herinneren dat je een goddelijk wezen bent. Op het 3e oog geplakt zijn ze perfect om te dromen, innerlijk te schouwen en naar hogere spirituele werelden te reizen. Ze helpen om in contact te komen met je Engelengidsen die in je dromen kunnen verschijnen en je meenemen op reis naar de werelden van Licht. Ze kunnen je ook helpen om in contact te komen met overleden geliefden, dierbaren en ook dieren. Dit kan via dromen of via meditatie. Ze helpen ook bij het herinneren van vorige levens waar nog lessen te leren zijn die nodig zijn in dit leven. Deze kristalletjes helpen je sneller te evolueren.

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
  • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel