Lemurisch kristal (2-4 cm) met Zaad van Licht & Avalon Activatie

Vorige Artikel 22 van 68 Volgende
€ 33,00 (inclusief 21% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal
 • Wil je je graag verbinden met de energie van Gouden Lemurie?
 • Wil je contact leggen met de mystieke energie van Avalon?
 • Wil je graag een geactiveerd Lemurisch kristal om je in je meditaties & Lichtwerk te ondersteunen?

Bestel dan een Lemurische Kristalletje dat is geactiveerd met een Zaad van Licht en Avalon Lichtcodes.  

Lemurische kristallen zijn zeer krachtige kristallen om mee te werken aan je eigen ascensie. Omdat ze linken aan de prachtige kwaliteiten van de gouden tijden van Lemurie dragen ze bij aan het werken aan een hogere lichttrilling. Ze helpen je met zuivere intentie vanuit je Licht te leven. 

Voorafgaand aan mijn reiks zijn deze kristallen geactiveerd met een Zaadje van Licht. 

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

Na deze activatie is je kristalletje mee op reis geweest naar Groot Brittannie om daar opgeladen te worden op speciale mystieke krachtplekken zoals Anglesey, St. Michaels Mount, St. Nectans Glen , Glastonbury en Tintagel. Zo ontvangen ze o.a. de Lichtcodes van Avalon.

Je ontvangt hierbij een uitgebreid reisverslag, waarin je over het Lichtwerk en de mooie energieen kunt lezen die in je kristal zijn opgeslagen.

Lemurische kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

 • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
 • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
 • bij lichtwerk
 • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

LEES MEER OP DE BLOG>>>

 

Gastenboek

 • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
 • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
  Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
 • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
  je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

The beginning is here. 2013! € 14,95 € 1,99
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel