-20%

Lemurisch elfenstafje met Rose Aura Kwarts en Channeling kristal

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 55,00 € 44,00 (inclusief 9% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Dit liefdevolle, mystieke elfenstafje helpt je zacht zijn voor jezelf en dankzij meer zelfliefde een beter kanaal worden voor de diepe wijsheid van het Licht en de oude beschavingen van onder andere Lemurie en Atlantis. Door de bijzondere combinatie van channeling kristal en rose aura kwarts raak je beter afgesrtemd op de informatie die jij nodig hebt om jouw unieke zielelicht te stralen. Het is een zeer fijn afgestemd stafje dat je zowel de rose straal van Liefde brengt als de meer transformerende kracht van violet en paars. Zo is het een echt alchemistisch stafje dat liefde en licht samenbrengt en je helpt die makkelijker te geleide. 

De energie ervan brengt je zo in contact met de liefdevolle, Lemurische energie die ons allemaal helpt meer in harmonie met onszelf, elkaar en de wereld te leven. Je kunt deze staf gebruiken om jouw lievevolle zielsintenties kracht bij te zetten. Ook kan hij ondersteunen bij het contact leggen met zowel het elfenrijk als engelenrijk, de roze energie kan je helpen leven vnauit universele liefde.

Over elfenstaffen

Wil je jouw intenties kracht bijzetten? Wil je je verbinden met de rijken van de natuurwezens en lichtwezens? Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden? 

Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen. Je kunt ze aanwenden voor het richten van positieve energie. Alle energie is neutraal, het is onze intentie die maakt of iets voor het grote goed wordt ingezet of niet. De door mij gemaakte wands zijn gemaakt met liefdevolle intentie, afgestemd op de magische rijken en lichtwezens en opgeladen met Crystal Angel Essences en positieve intentie. 

Toverstaffen brengen focus en helpen magische kracht te projecteren. Ze worden ondermeer gebruikt om magische grenzen aan te geven, zoals cirkels waarbinnen rituelen worden gedaan. Binnen dergelijke cirkels kun je bijvoorbeeld mediteren, in contact treden met de subtiele werelden en astraal reizen. Door zo een cirkel te trekken met je staf, kun je zorgen voor magische en energetische bescherming. Zelf raadt ik ook altijd aan aartsengel Michael in te roepen voor energetische bescherming, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael. 

Je kunt een magische staf ook gebruiken om helende en positieve energie te richten. De enige begrenzing is je eigen verbeelding. 

Rose Aura Kwarts

Rose Aura Kwarts is een pas ontwikkelde Aurakwarts. Aurakwartsen zijn bergkristalletjes waar door een zeer hoge temperatuur één of meerdere edelmetalen aan het oppervlak hechten waardoor het bergkristal een hogere energie krijgt. 

Rose Aura Kwarts lijkt erg op Cranberry Aura, maar is nog iets zachter van energie. Deze Aurakwartsen zijn heel erg bijzonder omdat deze wel 3 edelmetalen bevatten, een laagje zilver, platina en goud. Dit maakt de steen extra krachtig van energie. De zachte energie van Rose Aura  geeft je energie maar niet op een overweldigende manier, maar op een hele liefdevolle, zachte manier die de pijnappelklier en het hart chakra stimuleert en helpt transformeren naar een hoger niveau. Rose Aura is een steen voor liefde die verbonden is met het hartchakra en met de energie van liefde en met de Roze Straal die weer verbonden is met de Godinnen energie en die van Isis, Quan Yin en Maria Magdalena. Het is een zeer beschermende aurakwarts, vooral in onrustige tijden en bij agressie. Rosse Aura is heel goed voor jonge vrouwen, vooral die last hebben van een negatief zelfbeeld en moeite met hun lichaam hebben of die met een vorm van misbruik te maken hebben gehad of afgewezen zijn in de liefde. Het kristal zorgt voor een krachtige verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Heel goed voor in de pubertijd en ondersteunt meisjes die vroeg menstrueren en hier problemen mee hebben. Het kristal brengt zachtheid en liefde in je leven, ook helpt het om je innerlijk Kind te helen. De steen kan helpen bij het losmaken van entiteiten en geblokkeerde energieën en helpt bij het dichten van gaten in de aura en lekkende chakra’s. Hij geeft het lichaam en de aura energie en heling op alle vlakken.

Kwartspunten met etsen en coderingen

Deze bijzondere en unieke kristallen uit Brazilië dragen informatie in zich van oude beschavingen als Mu, Og, Zu, Lemurië, Atlantis en die van het oude Egypte. Deze kristallen worden gebuikt om contact te maken en voor de overdracht van informatie van deze oude beschavingen. De transcriptie van de symbolen geeft je informatie die je op dit moment in je leven nodig hebt. Deze kristallen werden gebruikt in de heling tempels van deze oude beschavingen. De etsen/coderingen bevatten ook informatie over de ervaringen en ceremoniën waaraan deze kristallen hebben deelgenomen. Ze bevatten ook informatie over healing methodes en technieken van oude beschavingen alsmede beschavingen uit het universum, die over eonen van tijd hun succes bewezen hebben. Dit zijn meestal persoonlijke kristallen en de informatie zal tot je komen als je tijdens een meditatie de etsen/ coderingen tegen je derde oog houdt. Sluit je ogen, centreer je in je hart en open je geest, adem regelmatig en diep en ben ontvankelijk voor de informatie die komt. Je zult persoonlijke informatie ontvangen die je ontwikkeling versnelt of informatie waarmee je anderen kunt helpen. Ze zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in Minas Gerais ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is, deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijde van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het was zo bedoeld, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren.

Een Channelings kristal is een kristal waarvan het grootste vlak of wel de hoofdtafel uit 7 kanten bestaat. Deze kristallen worden gebruikt om makkelijker mee te Channelen, ze versterken je innerlijke stem of helpen om informatie van je geestelijke gidsen door te geven en leren je tevens deze informatie te duiden en te gebruiken voor jezelf en anderen. Ook helpen ze je om makkelijker bij bronnen in jezelf te komen en Meesterschap over je eigen leven te krijgen.

 

Ongeveer 14 cm

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Hallo Catharijne, kun je me laten weten of de...  lees meer
  • 17-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    Wat ben je toch een mooi en bijzonder mens...  lees meer
  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel