-14%

Eenhoorn toverstafje met kaarskwarts, maansteen en Swarovksi kristallen

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 77,00 € 66,00 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit eenhoornstafje heeft een zeer fijne en hoge trilling. Eenhoorns zijn zeer zuivere lichtwezens uit het engelenrijk die helpen vanuit zuivere intentie te leven. Geweldig voor een magisch stafje.Een van de symbolen en tekenen die met de eenhoorns worden geassocieerd zijn regenbogen, daarom past de regenboog maansteen heel mooi bij deze energie. Het stafje bevat een hoorntje, maansteen en kaarskwarts. Het stafje is ongeveer 15,5 cm lang.

Over magische staffen

Wil je jouw intenties kracht bijzetten? Wil je je verbinden met de rijken van de natuurwezens en lichtwezens? Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden? 

Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen. Je kunt ze aanwenden voor het richten van positieve energie. Alle energie is neutraal, het is onze intentie die maakt of iets voor het grote goed wordt ingezet of niet. De door mij gemaakte wands zijn gemaakt met liefdevolle intentie, afgestemd op de magische rijken en lichtwezens en opgeladen met Crystal Angel Essences en positieve intentie. 

Toverstaffen brengen focus en helpen magische kracht te projecteren. Ze worden ondermeer gebruikt om magische grenzen aan te geven, zoals cirkels waarbinnen rituelen worden gedaan. Binnen dergelijke cirkels kun je bijvoorbeeld mediteren, in contact treden met de subtiele werelden en astraal reizen. Door zo een cirkel te trekken met je staf, kun je zorgen voor magische en energetische bescherming. Zelf raadt ik ook altijd aan aartsengel Michael in te roepen voor energetische bescherming, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael. 

Je kunt een magische staf ook gebruiken om helende en positieve energie te richten. De enige begrenzing is je eigen verbeelding. 

Kaarskwarts of Celestial kwarts

Kaarskwarts haalt je beschermengel dichterbij. Als steen van spirituele alchemie trekt een grote kaarskwarts overvloed aan en straalt liefde naar mensen uit.

Kaarskwarts herstelt vertrouwen en onschuld, brengt genezing naar een gekwetst innerlijk kind en verbindt je met de kern van goddelijke liefde. Hij gaat terug naar vorige levens om de wortels van emotionele aandoeningen die door het huidige leven dringen los te maken. Zijn krachtige helende energieën brengen de reden van een depressie naar de oppervlakte. Deze steen bevrijdt gehechtheid aan het karmische niveau van het bestaan. Hij leidt tot bewustzijn van de genade, die de ziel bevrijdt en haar Alles Wat Is laat ervaren. Fysiek geeft hij je een goed gevoel over je lichaam. Kaarskwarts heeft toegang tot de Akasha-kronieken en wijst op het doel van de ziel in de incarnatie. Hij geeft een diepe aardehealing. Hij brengt licht naar de planeet en naar degenen die de aarde helpen van vibratie te veranderen. Dit kristal zorgt voor soepele overgangen en is goed voor terminale patiënten, hij geeft troost aan de stervende en de nabestaanden en geeft bewustzijn over het stervensproces. Hij reguleert insuline en helpt tegen hoofdpijn door een geblokkeerd derde oog.

 

Maansteen, regenboog

Regenboogmaansteen wordt ook weleens blauwe maansteen genoemd, als de iriserende kleur voornamelijk blauw is. Deze prachtige stenen stralen grote vitaliteit, levenskracht en uitbundige vreugde uit. Ze fungeren als een prisma dat energie door je aura verspreidt. Ze helpen ons om in onze kracht te blijven en door transformaties heen te gaan. Ze helpen ook om de heldere zintuigen en het denken te reinigen en geven innerlijke vrede en harmonie.

Regenboog Maansteen beschermt je aura tegen negativiteit, vooral een goede geestelijke beschermer. De steen activeert al je chakra’s en stemt deze op elkaar af, tevens zorgt deze dat je goed geaard blijft. Maansteen is sterk verbonden met de energie van de maan en dus met intuïtie. De steen weerkaatst en herinnert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals de maan ook wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt je bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Het wordt al lange tijd gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Op psychisch vlak kalmeert het overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven en werkt genezend. Goed bij spijsverteringsproblemen, voor de vrouwelijke voortplantingscyclus en werkt verlichtend bij menstruatieklachten en spanning. De steen neutraliseert vergiften, stopt vochtophoping en vertraagt de degeneratie van huid, haar, ogen en vlezige organen zoals de lever en alvleesklier. Erg nuttig bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Helpt vrouwen die zwanger zijn of willen worden.

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel