Gelukssteen Eenhoorn Jaspis Picture

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 5,99 (inclusief 21% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze knuffelsteen van Picture Jaspis is gegraveerd met een eenhoorn en een maantje. Eenhoorns zijn zeer zuivere spirituele gidsen uit de engelenhierarchie die ons helpen leven vanuit de zuiverheid van onze ziel. Ze bekrachtigen onze diepste intenties.

Jaspis

Jaspis is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven.

Jaspis bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Jaspis brengt je in balans en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden.

Jaspis is goed bij Electro smog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en geslachtsorganen. De steen kent vele kleurschakeringen. Het meest bekend zijn de rode en de gele. De rode werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra, de gele geeft vreugde, ontgift en werkt erg goed op de zonnevlecht.

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel