Eenhoorn van crinoid fossiel

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 155,00 (inclusief 21% btw)

Deze liefdevolle eenhoorn carving is gemaakt van crinoid fossiel.  103x31x87mm en 229 gr.  

Crinoid fossiel

Het fossiel van Crinoid wordt als beschermend beschouwd. het ondersteunt ambities en brengt  overvloed. Ze helpen geaard te blijven en tegelijkertijd de  spirituele wereld te begrijpen. Ze brengen liefde en gelijkgestemdheid. ze helpen bij het stoppen met slechte gewoonten. Ze worden geoefend om negatieve energieën vast te binden en de positieve in het omringende veld te brengen. Ze versterken de innerlijke stabiliteit bevorderenen zelfvertrouwen.

Het fossiel  wordt gebruikt om de primaire oorzaken van overgewicht te behandelen. Ze verminderen depressie en stress te verhelpen. Ze ontdoen het lichaam van gifstoffen en worden verondersteld goed te zijn voor de huid. Ze staan ​​er ook om bekend het immuunsysteem te versterken, ook voor het zenuwstelsel, wat op zijn beurt helpt bij de opname van zuurstof in de hersenen voor een krachtige bloedsomloop. Op fysiek niveau vergroot het ook de mentale functie van zijn drager door concentratie, perceptie en analytisch vermogen te herstellen. Ze worden ook beschouwd als gunstig voor de ogen samen met de maag en de huid. Ook zijn ze  goed te zijn voor hart, lymfe en bloedvaten. Ze worden bovendien beschouwd als zeer herstellend voor het weefselg. Van deze fossielen wordt verder verondersteld dat ze de voedingsopname van vitamines en mineralen stabiliseren.

Het fossiel  helpt om de depressie te overwinnen een om angsten te overwinnen. Ze zhelpen het leven optimistisch en oplossingsgericht te bekijken. Ze lossen zowel negatieve gedachten als overmoedigheid op. Ze vergtoren de zelfanalyse en helpen je om je waarheid uit te spreken. Het fossiel van crinoïden overwint de bitterheid van het hart door woede te verminderen en liefde te voeden.

Het is bekend dat het fossiel van crinoiden het bewustzijn van hun drager verhoogt. Ze helpen je om je levenservaringen beter te begrijpen en de groei die eruit voorkomt te omarmen. Ze bevorderen meditatieve afsemming en helpen je om oude wijsheid eigen te maken. Ze zijn ideaal voor het herformuleren en transmuteren van elk misbruik van spirituele kracht in het verleden, en leren je bovendien om je wil in overeenstemming te brengen met de goddelijke wil. 

Eenhoorn energie

Meer en meer mensen voelen zich aangetrokken door de energie van de eenhoorns en gevleugelde paarden. De energie van Paard vraagt ons moedig voort te gaan op ons pad. Paarden brengen kracht en goede gronding. De Eenhoorns zijn de zevendimensionale broers en zusters van de paarden en juist nu kunnen engelenmensen en Lichtwerkers hun begeleiding duidelijker ervaren.

Diana Cooper beschrijft de eenhoorns in haar boek “The Wonder of Unicorns” als engelachtige wezens uit de zevende dimensie. Waar engelen wensen van ons hart tot stand brengen, doen eenhoorns dit voor wensen van de ziel (er vanuit gaande dat de wens niemand schaadt en in lijn is met je Goddelijke Blauwdruk hier op aarde). Eenhoorns hebben een zuivere energie en als zodanig zuiveren ze ons. Hun doel is de onschuld van ons Goddelijk Zelf naar voren te brengen en ons te helpen herinneren aan wie we werkelijk zijn.

Een flink aantal jaren geleden verscheen er een liefdevolle eenhoorn in mijn meditaties en sindsdien is de eenhoorn er haast altijd bij als ik een visualisatie of helingsessie doe. Wanneer ik visualiseer naar een helende tempel in de Hogere Dimensies te gaan, hoef ik alleen maar op haar rug te gaan zitten en brengt zij me waar ik moet zijn. Na mijn contact met mijn eenhoorn gids, heb ik het bovengenoemde boek gelezen en heeft mijn eenhoorn me haar naam laten weten.
Sinds 2014, het jaar van het Paard, laten de eenhoorns weten dat ze hun energie met ons komen delen. Dit werd nog eens bevestigd door een wolk boven de zee in de vorm van een gevleugelde eenhoorn waarin een regenboog verscheen in dat jaar. De eenhoorntekenen blijven momenteel op mijn pad komen.

Sommige mensen hebben gevleugelde paarden als Spirit Guide of zij hebben een eenhoorn met vleugels bij zich in hun meditaties en bij hun lichtwerk.

Het gevleugelde paard staat ook bekend als pegasus en hij staat voor het streven naar grote hoogten. Deze dieren staan zowel voor kracht en gegrond zijn als je vleugels uitslaan en je ware dromen tegemoet aan. Gevleugelde paarden brengen hemel en aarde samen.

Het witte gevleugelde paard staat daarnaast voor een heldere, mentale focus. Met deze focus helpt hij je het spirituele en aardse samenbrengen in jouw creaties op aarde. In deze tijdsperiode op aarde hebben je gedachten extra sterke kracht.

Opties

Je kunt bij deze eenhoorn kiezen voor opties in het rechtermenu. Zo kun je de eenhoorn laten insprayen met Crystal Angel Essence Eenhoorn en om hem op te laten laden met Eenhoornheling. In dat geval kun je je foto sturen naar cathelijne@angellightheart.nl en aangeven waarbij jij eenhoornheling kunt gebruiken. Die intentie gaat dat mee in de helende energie waarmee de eenhoorn wordt opgeladen. Je kunt vervolgens met de eenhoorn gaan mediteren om deze energie te ontvangen. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie de helende energie te verankeren. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel