-22%

Flower of Life Engel met amethist

Vorige Artikel 3 van 3
€ 99,00 € 77,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

Deze engel brengt je bescherming, transformatie en verbondenheid. Dit beeld is ongeveer 24 cm hoog.

 

Flower of Life

De 'Bloem des Levens' of wel "Flower of Life" geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum.

 

Amethist

Amethist is een zeer krachtige en beschermende spirituele steen die verbonden is met de violette straal en Saint Germain. Hij verbindt je met je eigen goddelijke oorsprong. Amethist maakt je ontspannen, wat nodig is voor het afstemmen op je hogere zelf.

Amethist geeft ook innerlijke en mentale rust. Hij werkt beschermend bij psychische aanvallen en zet deze om in liefde. Hij zuivert tevens de aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve energieën en geopatische belasting.

Amethist helpt je bij het nemen van besluiten, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten, verdrijft woede, angst en bezorgdheid en verlicht leed en droefheid. De steen bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie, helpt bij slapeloosheiden is weldadig voor pijnen, hoofdpijn, nachtmerries, woede, angst, verdriet, long- en huidproblemen.

 

Alle engelenbeelden zijn afgestemd op de engelenvibratie door middel van engelenessences

Gemaakt door Cathelijne Filippo van www.angellightheart.nlwww.angelsco.nl

 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel