Zilveren hanger van lithiumkwarts 2

Vorige Artikel 31 van 37 Volgende
€ 27,50 (inclusief 21% btw)
  • Ben je op zoek naar een edelsteen die je stemming stabiliseert?
  • Zoek je een steen dieje chakra's reinigt?
  • Zoek je een bewustzijnsverhogende steen?

Dan is dit een prachtige edelsteen voor jou! Je kunt ervoor kiezen dit prachtige kristal te laten activeren met een Zaad van Licht. Dit hangertje is inclusief oog 4,6 cm lang. 

 

Lithium punten

Deze lemurische lithiums uit Brazilië zijn heel bijzonder en zeldzaam. Dit zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen. 

De stenen bevatten lithium, een naturlijk antidepressivum. De geneeskrachtige energieën brengen de aandoeningen die aan de depressie ten grondslag liggen naar de oppervlakte en neutraliseren oude woede en oud verdriet. Het kan teruggrijpen op vorige levens om de wortels van de emotionele aandoening uit de weg te ruimen. Lemurische Lithium Laser is een uitstekende reiniger voor de chakra’s en kan water zuiveren. Het is ook een nuttige genezer van planten en dieren. Deze stenen bevatten lemurische energie, ze zijn nl door de Lemurianen geprogrammeerd om on nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze lemurische energie is bijzonder liefdevol.

Lemurische Lithium Lasers zijn ook zeer behulpzaam bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij stress en hoofdpijn. De kristallen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten ook lichamelijke klachten en pijn.

 

Optie: Activatie met Zaad van Licht

Ik activeer als je daarvoor kiest deze hanger, speciaal afgestemd op de persoon. Daarbij mag ik er een holografische lichtcode in plaatsen: een Zaadje van Licht.

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

 

Gebruik van de geactiveerde kristallen

(Lemurische) kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

  • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
  • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
  • bij lichtwerk
  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren
  • of door ze te dragen om je trilling te helpen verhogen

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik het Zaadje van Licht plaats activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. Daarna plaats ik met behulp van Aartsengel Michael, Meester Adama en soms ook nog andere helpers uit het Licht een Zaadje van Licht.

Iedere activatie is uniek. Voor sommigen mag ik een glimp opvangen van een Lemurisch leven. Bij anderen komt er energie van de draken of eenhoorns mee en weer voor een ander komt het Zaad van Licht zonder tussenkomst direct uit de bron. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel