Strawberry Lemurian / Scarlet Temple Lemurian 6

Vorige Artikel 2 van 2
€ 63,99 (inclusief 21% btw)
  • Wil je jouw hart- en kruinchakra activeren? 
  • wil je werken aan heling van jezelf of wil je een kristal om je te ondersteunen in je eigen praktijk?
  • Wil je leven vanuit compassie en eenheidsbewustzijn?
  • Zoek je meer verbondenheid met de energie van Lemurie?

Dan is dit een heel fijn kristal voor jou. Je kunt ze laten activeren en programmeren met een Zaadje van Licht.

164 gram en ongeveer ongeveer 8,9 cm lang.

Strawberry Lemurian / Scarlet Temple Lemurian

Dit nieuwe Lemurische kristal komt uit Minas Gerais, Brazilie en wordt Strawberry Lemurian kwarts genoemd. Een andere naam voor dit kristal is Scarlet Temple Lemurian. Ze zijn heel zeldzaam en krachtige natuurlijke kristallen met een aardbei achtige kleur door hoge hoeveelheden van hematiet van goede kwaliteit. Dit is de minerale vorm van ijzeroxide. Het is exeptioneel dit een een kristal te vinden en men zegt dat het afkomstig is van uiteenvallende sterren, wat maakt dat deze kristallen je verbinden met de kosmische en etherische werelden. 

Lemuriërs zijn fantastische meesterkristallen. Ze kunnen je beste vriend en bondgenoot worden. Ze zijn grote genezers en kunnen worden gebruikt om de oude wijsheid te activeren van de verloren beschaving van Lemurië.

Strawberry Lemurians gaan terug naar de tijden van Lemurie en Atlantis waar ze gebruikt werden in ceremonies van de Hogere Raden, Priesters en Priesteressen om inzicht, begeleiding en heling te brengen. Ook helpen ze je herinneren aan ‘het begin’.  Er wordt van gezegd dat ze de codes dragen van de tovenaars MU. 

Iedere Strawberry Lemurians heeft een eigen structuur en doel. Ze helpen het hart- en kruinchakra activeren voor empowerment, zelfstandigheid en innerlijk weten.  Door middel van het kruinchakra krijg je toegang tot etherische energieën en kun je leiderschap nemen vanuit de Bron van je eigen essentie. 

Deze kristallen zijn krachtige helende tools, die ondersteunen bij heling op afstand en reiki. Ze versterken Aarde heling en energie-en ze geven toegang tot de goddelijke, compassievolle liefde van Eenheid.  

Optie: Activatie met Zaad van Licht

Ik activeer als je daarvoor kiest dit kristal, speciaal afgestemd op jouw persoon. Daarbij mag ik er een holografische Lichtcode in plaatsen: een Zaadje van Licht.

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

 

Gebruik van de geactiveerde kristallen

(Lemurische) kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

  • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
  • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
  • bij lichtwerk
  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren
  • of door ze te dragen om je trilling te helpen verhogen

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik het Zaadje van Licht plaats activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. Daarna plaats ik met behulp van Aartsengel Michael, Meester Adama en soms ook nog andere helpers uit het Licht een Zaadje van Licht.

Iedere activatie is uniek. Voor sommigen mag ik een glimp opvangen van een Lemurisch leven. Bij anderen komt er energie van de draken of eenhoorns mee en weer voor een ander komt het Zaad van Licht zonder tussenkomst direct uit de bron. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel