Septarie drakenei (394 gram) IV

€ 20,66 (inclusief 21% btw)

Dit kleine drakenei heeft een prachtige schittering in het fluweelachtige binnenste van de geode. Links zitten er wat grotere kristalafzettingen in. 

Septarie

Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van bruine Aragoniet en grijze kalksteen. Een Septarie is tussen de 50 tot 100 miljoen jaar oud en ontstaan door vulkaan uitbarstingen. In vroegere tijden werd de Septarie Dragon Stone genoemd, het was een steen van sjamanen die een krachtige connectie met moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken.

Septarie bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. De steen leidt de genezer naar de geschiktste middelen. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Septarie helpt bij spreken in het openbaar. Ideaal NLP kristal. Dit kristal verbetert de communicatie en verstandhouding van een groep en vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Septarie is goed bij gezwellen, darmen, nieren, bloed, huidziekten en hart.

De grote eieren worden ook wel Dragon Egg, of Draken ei genoemd. Deze zijn extreem krachtig en wachten tot men klaar voor hun energie is. Moeder aarde vraagt je met deze zwarte draken eieren, deze Shamanen stenen te gaan zitten in de baarmoeder waar geen tijd bestaat en je waarheid en levenslot te herinneren. Septarie werd gebruikt om gehoord en begrepen te worden, ze helpen in een sneltreinvaart het lichaam te helen. Ze laten je moeilijke situaties vanuit een hoger perspectief zien, de onderliggende oorzaken waarom dingen gebeurden en de lessen die erachter liggen. Behulpzaam bij nachtmerries, negatieve energie en psychische aanvallen. Het medicijn van de draak is verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte. De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. De draak is ook een symbool van geluk en overvloed. Zeer krachtige sjamanensteen. Er bestaat ook een zwarte variant die een stuk harder zijn, samen zijn de twee een unieke mix die in synergie met elkaar zijn.

In mijn eigen werk met mijn septarie drakenei, heb ik gemerkt dat deze als het ware werkt de lichtcodes van de draken helpt ontvangen, waardoor je contact kunt leggen met de draken.

Activatie

Voor wie met de drakenenergie wil werken en daarom dit ei bestelt, kan ik het ei activeren om zo de drakenenergie erin voor je te ontsluiten. In veel gevallen toont zich hierbij een drakengids. 

Deze optie kun je aanklikken in het keuzemenu. Stuur na de bestelling je volledige naam met foto naar cathelijne@angellightheart.nl.

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

 

 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel