Celestien (649 gram) IV

Artikel 1 van 1
€ 67,99 (inclusief btw)
  • Ben jij op zoek naar een trilling verhogend kristal?

  • Wil je meer contact met de engelen? 

  • Wil je je innerlijke weten versterken?

Dan is dit echt een kristal voor jou. Deze celestien is van een zeer hoge kwaliteit. 

Celestien

Celestien heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. Versnelt uw spirituele ontwikkeling en brengt u dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart.

Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Celestien stimuleert het keelchakra, 3e oog, kruinchakra en de etherische chakra’s boven het hoofd. Hele fijne steen voor in de slaapkamer, healing praktijk of meditatieruimte omdat hij de ruimte schoonmaakt en een bron is van positieve, liefdevolle energie. Dit hoge spirituele kristal wordt ook wel de steen van “het weten” genoemd. Helder weten is een hoge vorm van weten, dit ontstaat door puur vertrouwen in het onderbewustzijn en door geen actie te ondernemen. Doordat Celestien een krachtige vertegenwoordiger van de Blauwe straal is zorgt hij dat je helder horen zal toenemen en werkt hij kalmerend en verkoelend op alle levels. Omdat het ook een communicatie kristal is helpt hij Engelen informatie te vertalen. Dit kristal is verbonden met Aartsengel Rafaël, Meester Hilarion en Lord Maitreya.

Celestien is een Lemurisch kristal en is ook hier op aarde om de nieuwe kinderen van het licht bij te staan. Ze is een specialist op het gebied van het etherische energieveld.

Celestien is goed voor onze spijsvertering en ontspant het de spieren. Zeer geneeskrachtige steen.

428 gram en ongeveer 9 cm

 

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel