Trigonic Record Keeper 15 met Telos activatie

Vorige Artikel 10 van 15 Volgende
€ 14,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

De trigonic record keepers hebben een speciale activatie ondergaan en je ontvangt ze met een geschreven meditatie. 

Trigonic Record Keeper

Dit zeer zeldzame bergkristal uit Cristálina, Minas Gerais, Brazilië bevat recordkeepers. Deze driehoekjes lijken wel in het kristal geëtst. In het nieuwste Engelstalige boek van Judy Hall staat dit kristal op de cover. Zij noemt het één van de belangrijkste Nieuwe Tijdskristallen.

Trigonic Record Keeper is een Ascensiekristal met een extreem hoge vibratie. Ieder kristal heeft een eigen unieke energie die bij een bepaald persoon past. Als zo’n kristal bij jou hoort, dan zal deze je roepen. Je zult weten dat dit jouw kristal is. Tijdens mediteren met dit kristal laat hij je multidimensionaal reizen en het doel van je ziel ervaren. Hij helpt je je zielenfragmenten weer te integreren en zorgt ervoor dat je je zielsverwanten weer gaat ontmoeten. Als je met hulp van dit kristal de totaliteit van het “Al dat is” gevoel ervaart, is je vibratie permanent verandert naar een hogere. Hij helpt ons te evalueren naar een multidimensionale realiteit. Hieronder volgt de beschrijving.

Dit kristal met een zeer hoge vibratie heeft een multidimensionaal bewustzijn, hij bevat de essentie van de sterrenwezens en is ook sterk verbonden is met de energie van Lemurië. Trigonic record keepers zijn piramide vormige recordkeepers, deze komen los voor, maar ook in groepjes. Ze zijn een soort supercomputer die met alle kristallen communiceren en het lijkt alsof ze hersenen hebben. Deze zeer zeldzame, unieke steen die een ultieme record keeper is, is perfect te gebruiken voor groepswerk, in een praktijk of meditatieruimte, waar hij de vibratie van iedereen aanwezig verhoogt. Als persoonlijk kristal vergroot hij je bewustzijn. Dit kristal herbergt een schat aan informatie van wel miljoenen jaren oud. Het is ook een inwijdingskristal die je kan inwijden in oude geheimen die in deze tijd weer nodig zijn om tot verlichting te komen. Dit kristal helpt je bij astrale reizen en verbind je met andere dimensies, sferen en planeten hij helpt je tegelijkertijd hier en daar te zijn, wetende dat alles één en Nu is. Hij zorgt dat je in het Nu blijft en verbind je met je hoogste doel. Ook bezit hij informatie, wijsheid en kennis uit vervlogen tijden. Ze zijn ook op Aarde gekomen om conflicten op te lossen en het oorlog-gen in ons mensen te transformeren. De driehoekjes op hun oppervlakte zijn als kosmisch DNA. Hij helpt ook bij het contact met je Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters en op je pad naar ascensie. Dit is een echt Meesterkristal, een Ascensiekristal, het is een echte leraar. Heel goed om water te drinken wat door dit kristal is opgeladen.

 

Telos Activatie

De Lemurische Meester Adama vroeg me in een channeling Trigonic Record Keepers aan te schaffen. Tijdens deze channeling bevond ik me in de innerlijke gebieden in een bibliotheek in Telos, de Lichtstad in de derde dimensie onder Mount Shasta. Het was een echte tempel van wijsheid en niet alleen waren er veel eeuwenoude, papierachtige rollen te vinden en boeken, de meeste kennis was opgeslagen in kristallen. Adama gaf aan dat ik de trigonic record keepers aan de energie en vooral de Lemurische wijsheid van de kristallen in deze bibliotheek mocht opladen. Alle Trigonic Record Keepers zijn dan ook op deze manier geprogrammeerd (wat in de prijs is doorberekend) en je ontvangt hierbij een schrijven met meer informatie over dit programmeren en een meditatie om zelf af te stemmen op de bibliotheek in Telos. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel