Engel van de Blauwe Vlam

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 44,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 1 stuk

Dit kleine engeltje stemt je af op de Blauwe Straal en helpt je om je persoonlijke wil af te stemmen op de Goddelijke Wil. Ook helpt deze engel je om je waarheid te vinden en te uiten op een positieve manier. De engel houdt een trolleite vast. Deze steen zal je helpen om je meer op je engel(en) af te kunnen stemmen, maar ook om je innerlijke waarheid en wijsheid aan te boren. 

Trolleite

Deze vrij zeldzame edelsteen is eigenlijk een combinatie van kwarts, lazuliet en scorzaliet. De hoeveelheid van deze elementen in een bepaald exemplaar bepaalt de variantie van wit, hemelsblauw of donkerblauw in deze steen. 

Trolleite is een verbazingwekkend hoog vibrerende steen die ons diep verbindt met onze spirituele gidsen en engelen en volledig ontwaken aanmoedigt. Gebruik deze steen als je een sterkere, duidelijkere band met je gidsen wilt ontwikkelen. Ga bij deze steen zitten, vraag om begeleiding en laat verwachtingen los over hoe het antwoord zal worden ontvangen. Dit is een goed moment om in een dagboek te schrijven. Houd je aandacht open voor innerlijke boodschappen en tekenen van buitenaf van je spirituele gidsenteam. Het helpt om meditatie te verdiepen en verbind je met je diepe cellulaire herinneringen uit vorige levens. Dit geeft je toegang tot innerlijke wijsheid en helpt je te bepalen waarom je op een bepaalde manier voelt en reageert zoals je doet op situaties in het huidige leven. 

Trolleite helpt je actief bij het opheffen van de barrières die je voor jezelf hebt geplaatst en die je spirituele vooruitgang blokkeren. Deze steen is ook erg rustgevend en genezend als er zich terugkerende problemen voordoen en je deze verwerkt. Het zal je in staat stellen om met zo min mogelijk pijn los te laten.

Deze steen is een krachtige manifestatiesteen, dus de spirituele eigenschappen van Trolleite zijn het meest bruikbaar tijdens maanrituelen, visierituelen en het realiseren van je dromen! Wanneer je je toekomstige doelen neerzet, draag of houd dan Trolleite vast om ideeën te inspireren en plannen te ontwikkelen om je dromen en plannen te implementeren. Deze edelsteen zal actief motiveren, inspireren en kansen voor je aantrekken om je allerhoogste leven te leven.

Dit is een zeer rustgevende steen die stress, angst en hypertensie verlaagt. Ook wordt het ingezet om hoofdpijn en zweren te verlichten.

Over het beeld

Dit beeld is ongeveer 13 cm hoog. 

© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel