-7%

Rozenkwarts vlam (met roze vlam activatie) 2

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 58,11 € 53,99 (inclusief btw)

Deze vlam is gemaakt van rozenkwarts.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Hij brengt evenwicht op het lichamelijke als op het psychische vlak.

Rozenkwarts is heel goed voor het hart en hartchakra en leert je de ware essentie van liefde. Hij zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Hij kalmeert, stelt gerust en helpt bij trauma’s. Hij helpt je bij het aantrekken van liefde, leg hem daarvoor bij je bed of in de relatiehoek van je huis (als je de voordeur binnenkomt, rechts achterin). In bestaande relaties zal rozenkwarts vertrouwen en harmonie herstellen. Hij vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Rozenkwarts versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Deze steen bevordert de ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid. Emotioneel bevrijdt hij onderdrukte emoties en verdriet, verandert conditioneringen die geen nut meer hebben, verzacht pijn en vult verlies aan. Als je nooit liefde hebt ontvangen, opent rozenkwarts je hart, zodat je ontvankelijker wordt. Bij een onbeantwoorde liefde troost hij je verdriet. Hij leert je van jezelf te houden en moedigt je aan jezelf te vergeven en te accepteren. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde.

Rozenkwarts is goed voor het hart en de bloedsomloop. Op de thymus geplaatst helpt de steen bij borst- en longkwalen. Goed voor de nieren en bijnieren en helpt bij duizeligheid. Rozenkwarts zou de vruchtbaarheid vergroten. Behulpzaam bij de ziekte van alzheimer, parkinson en dementie.

Deze vlam is 581 gram. De onderkant is niet helemaal goed recht afgesneden, waardoor deze vlam een wiebeltje heeft. Zo lang je hem op een veilige plek met vlakke ondergrond zet is het geen enkel probleem. Toch is hij om deze reden een klein beetje afgeprijsd.

Optie: activatie met de roze vlam van Kosmische, Goddelijke Liefde

Een van de zeven  heilige (Lemurische) vlammen is die van Roze Straal van Goddelijke Liefde. Deze draagt de transformerende en genezende invloed van de goddelijke liefde. Liefde is de lijm die alles samenhoudt in ons universum. Het transformeert, heelt en brengt harmonie en vrede. Werken met deze vlam, tilt je trilling op naar die van de universele liefde en helpt je om vanuit je hart (en dus Ziel te werken)

Je hart is het kompas van je Ziel, maar het is ook mogelijk alles te verheffen. Afstemmen op deze vlam helpt je bij het leven vanuit deze hogere kwaliteiten van het hart en de universele Liefde. 

Deze pink fire vlammen lenen zich er prachtig voor om geactiveerd/ geprogrammeerd te worden met deze Kosmische Vlam. Deze activatie is een optie bij het bestellen. Ik kijk er nu al naar uit dat voor mensen te mogen doen. 

 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik de roze vlam erin plaats, activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. 

Iedere activatie is uniek. Dit is dan ook de reden van de extra prijs voor de activatie van deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

 

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel