Hanger labradoriet wolf 1

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 38,99 (inclusief btw)

Deze hanger is gemaakt van prachtig stralend labradoriet. Daarmee brengt het je een krachtige bescherming om in je eigen kracht en Licht te blijven. Het is een wolf.

De kracht van wolf

De wolf is verbonden met ons instinctieve vermogen en gevoelens van vrijheid. De sprituele kracht van wolf is trouw, intuitie, loyaliteit en vrijheid. Hij kan zich laten zien wanneer je wantrouwend bent in sociale situaties hertinnert je eraan om je oorspronkelijke instincten te volgen.

Labradoriet

Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en ongewenste energieën van de aura af buigt en projecties van anderen verwijdert, ook denkvormen die in de aura vastzitten.

Labradoriet voorkomt energielekkage. Dit kristal helpt angsten en onzekerheden uit te bannen en vergroot het vertrouwen in het universum. Labradoriet is een nuttige steen bij veranderingen, hij geeft kracht en volharding. De steen helpt heel goed bij hyperventilatie en is aardend. Labradoriet is door zijn kleurschakering op verschillend chakra’s te gebruiken. De labradoriet zoekt zelf de blokkade in het lichaam op en geeft balans.

Labradoriet heeft een reinigende functie op de organen ter hoogte van het zonnevlechtgebied, zoals nieren, gal, pancreas, lever, milt en darmen. Labradoriet zorgt ook voor een betere ademhaling en maakt de longen sterker. Labradoriet is ook goed bij reumatiek en jicht, brengt de hormonen in balans, bij emotionele blokkades, slaapproblemen en geeft rust en inzicht. De Labradoriet reduceert ook elektromagnetische straling.

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel