Dreamsicle Strawberry Lemurian 5

€ 19,99 (inclusief btw)

Deze kristallen zijn nieuw binnen uit Brazilie. Dreamsicle Lemurian is zo krachtig dat het zijn eigen energie kan vasthouden en resoneren in een kamer gevuld met andere kristallen. Heel bijzonder dus. Deze nieuwe varianten zijn daarnaast scarlet temples/strawberries. 

Strawberry Lemurians hebben alle spirituele informatie en codes die typerend zijn voor Lemurian Seed-kristallen met een extra voordeel. Het hematiet dat ze hun mooie kleur geeft, dient ook om de spirituele informatie die in het kristal is gecodeerd te aarden en helpt bij de integratie van de energieën op het aardse vlak. De kleur kan variëren van lichtroze tot donkerrood, en in mijn ervaring zijn hoe donkerder de kleuren duidelijk meer yang energetisch. Judy Hall stelt voor om te mediteren met een roze, vrouwelijk kristal in de ontvankelijke hand (wat de linker is voor de meeste rechtshandige mensen), en een intenser rood mannelijk kristal in de zendende hand (de rechterhand voor de meeste rechtshandige mensen).

Volgens haar website zijn deze kristallen uitstekende energieopladers en zijn ze geweldig voor het stimuleren van zelfvertrouwen en om ons te helpen de passie van onze ziel te belichamen op onze reis op aarde.

Dit is Judy Halls over het Dreamsicle-aspect:

Dicht bij de originele Lemurische bron gevonden. Deze schoonheden zijn Strawberry Lemurians die volledig naar een ander niveau zijn gebracht. Met de toepasselijke naam Dreamsicle glinsteren ze positief van energie terwijl ze poorten openen naar andere werelden. Ze zijn bedekt met suikerachtig zand en beslaan zoveel dimensies dat het onmogelijk is om de energie te beschrijven. Ze fungeren als miniatuur ruimteschepen en ik gebruik ze om sterrenwezens te verankeren om informatie naar voren te brengen van voordat ons universum ontstond. Zeer effectief voor scrying wanneer ze duidelijke 'vensters' bevatten, ze bevatten diepe wijsheid en zielsbegeleiding en, net als de Aardbeien, gronden ze de informatie in deze dimensie zodat we ernaar kunnen handelen.'

Dit kristal is 88 gram.

De diepere magie van Dreamsicle Lemurian

Dreamsicle Lemurian is een krachtige activeringssteen die je helpt je bedoelingen te verzegelen en te materialiseren. Het is een kristal van materialisatie en zelfverwezenlijking. Dreamsicle Lemurian opent portalen naar andere dimensies en helpt je die wijsheid in het heden te activeren. Deze steen is een facilitator, activator en versneller van energie, persoonlijke ontwikkeling en intentie.

Werk samen met je Dreamsicle Lemurian om je verder te helpen bij je persoonlijke evolutie. Mediteer ermee en sta haar krachtige energie toe om je te begeleiden bij het materialiseren van de hoogste en beste bedoelingen voor je leven.

Zoals geldt voor alle Lemurische kristallen brengen deze je in contact met die diepe wijsheid van de Lemuriers.

In het geval van de Dreamsicle Lemurian is het Lemurische kwarts als het ware bedekt onder een laagje zandsteen. Lemurisch kwarts activeert je aangeboren genezende en empathische aard. Het heeft een zeer zuiverende en zachte energie. Er wordt gezegd dat Lemurische kwarts Iemand kan helpen bij het ontvangen van downloads om al je gaven, talenten en innerlijke kennis te herinneren.

Lemurisch kwarts is een krachtig hulpmiddel voor meditatie, dat een zachte, liefdevolle energie uitstraalt. Deze kristallen openen het hartchakra waardoor genezing op emotioneel niveau mogelijk wordt. Deze kristallen staan bekend om het vrijgeven van het hoge, spirituele bewustzijn van Lemurie dat in het kwarts is gecodeerd, waardoor een gevoel van heelheid, eenheid en verbondenheid ervaren kan worden.

Veel mensen voelen zich nu aangetrokken voelt tot Lemurië. Gewoonlijk betekent dit dat je klaar bent om met de energie van Lemurie te gaan werken. In veel gevallen is er ook een zielsverbinding met deze energie.  

De Lemuriërs waren multidimensionale wezens. Ze kwamen naar de aarde vanuit hogere dimensies van pure liefde. Lemuriers gebruikten kristallen als versterkers van gedachtevormen. Kristallen waren een verlengstuk van hun Lemurische bewustzijn, een essentieel onderdeel van hun wezen. Ze waren dan ook zeer geavanceerd in energetische genezing. 

Wanneer je je verbindt met een Lemurisch Kristal en de energie die het bevat, maak je ook verbinding met het Lemurische netwerk van energieën over de Aarde, de sterren en verder.

Optie: Activatie / Zaden van Licht

Je kunt ervoor kiezen om het kristal door mij te laten activeren, speciaal afgestemd op de persoon. Daarbij mag ik er een holografische lichtcode in plaatsen: een Zaadje van Licht.

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

Gebruik van de geactiveerde kristallen

Lemurische kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

  • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
  • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
  • bij lichtwerk
  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik het Zaadje van Licht plaats activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. Daarna plaats ik met behulp van Aartsengel Michael, Meester Adama en soms ook nog andere helpers uit het Licht een Zaadje van Licht.

Iedere activatie is uniek. Voor sommigen mag ik een glimp opvangen van een Lemurisch leven. Bij anderen komt er energie van de draken of eenhoorns mee en weer voor een ander komt het Zaad van Licht zonder tussenkomst direct uit de bron. 

Dit is dan ook de reden van de prijs voor deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel