Lemurian Golden Star 4

Artikel 1 van 1
€ 11,99 (inclusief btw)

Deze kleine bonkjes Gouden Licht zijn Lemurische Sterrutielkwartsen. Ik noem ze wel Lemurian Golden Star. 

  • Wil jij werken met de Gouden Licht van de Scheppingsbron?
  • Wil je je verbinden met de energie van de Lemuriers?
  • Wil je je eigen Zielelicht helderder stralen?
  • Heb je de moed nodig om in je eigen Licht te gaan staan en te vertrouwen op jezelf en je intuitie?

Dan is dit een heel fijne steen voor jou. 

Lemurisch Kristal met Sterrutiel

Lemurisch Kristal met Sterrutiel bevat Lemurische energie, ze zijn namelijk door de Lemuriërs geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. De Lemurische energie is bijzonder liefdevol. Daarom bevatten deze kristallen een volmaakte balans van kosmisch licht, verlichten ze de Ziel en helpen ze je om je eigen levensenergie en levensritme te versterken. Tevens helpen ze om deze licht-energie op cellulair niveau te aarden en verlichting naar alle niveaus van je wezen te brengen. De steen helpt blokkades te verwijderen en je energielichaam te helen, hij vult je energieveld met licht-energie. De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten en reinigen van je aura en ze reinigen en stimuleren alle chakra's. Ook geven ze energie en helpen enorm goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. De stenen zorgen voor een ontspannen staat van je lichaam en je wezen. Ze verzachten lichamelijke klachten en pijn. Ze bevorderen de algehele doorstroming en vermeerdering van energie in je lichaam en zorgen voor een goede doorstroming van het bloed (goed bij koude voeten en handen). Het is ook een prachtige edelsteen voor degenen die op zoek zijn naar oplossingen voor hun luchtwegaandoeningen. Het is bekend dat de steen snelle en significante oplossingen biedt in geval van astma, bronchiale problemen en andere aandoeningen die verband houden met de ademhaling. Er wordt ook sterk aangenomen dat het dragen van de sterrutiel kwarts de gezondheid en conditie van je tanden, nagels, huid en haar verbetert.

Deze prachtige combinatie helpt ook negatieve energie te verwijderen en het verleden los te maken. Tevens versterkt het intenties en het versnelt het proces van manifestatie, intuïtie en ontwikkeling van paranormale vermogens. Lemurisch kristal met sterrutiel geeft geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen

Deze kleine Lemurische kristalletjes zijn als een explosie van Lemurisch Gouden Licht. De Lemuriërs werkten met het Gouden Licht en deze kleine gouden starbursts helpen je om het Gouden Licht in je eigen leven te brengen. 

Gouden Licht is een emanatie van de Scheppingsbron. Het is een creatieve en regeneratieve kracht. Gouden Licht is alles omvattend, expansief en transformerend. Het Gouden Veld van Licht bevat de energie van de Gouden Kosmische Vlam, die van Heling en Opstanding. Dit Gouden Licht helpt een nieuwe Gouden Tijd op Aarde te creëren. Als iedere mens zijn ware Licht straalt, dan verhoogt dit de trilling op de Aarde exponentieel. Dit kristal helpt jou om hieraan bij te dragen door je Zielelicht volledig in je leven te integreren.

Met behulp van de ster rutielkwarts kun je de gevoelens van liefde en passie in je ontsteken. Vergroot het vertrouwen en een optimistische benadering in het leven. Deze edelsteen leert je om in jezelf te geloven en maakt je van binnenuit sterker en zelfverzekerder. Het leert je ook hoe belangrijk het is om georganiseerd, systematisch en gedisciplineerd in het leven te blijven. Het gebruik van deze edelsteen helpt je om betere beslissingen te nemen in gecompliceerde situaties.

Als je het gevoel hebt dat je vastzit in je vorige leven en je niet in staat bent om je te concentreren op je heden, kan het gebruik van de ster rutielkwarts je helpen. Het zal je helpen je pijnlijke ervaringen uit het verleden los te laten en het leven te beginnen met een nieuwe ijver en energie.

In het geval dat je het gevoel hebt dat je band met je soulmate zwak is en jullie beiden een moeilijke fase van je relatie doormaken, gebruik dan de sterrutielkwarts, want het helpt relaties te versterken en er veel liefde aan toe te voegen!

De steen is geliefd en gerespecteerd vanwege zijn geweldige ondersteuning in de spirituele ontwikkeling. Het helpt je contact te maken met het goddelijke en vergroot je intuïtie. Het vergroot je innovatieve krachten, creativiteit en verbeeldingskracht. Het ondersteunt ook een betere en gerichte meditatie, wat resulteert in een beter begrip van het innerlijke zelfbewustzijn. Sterrutiel geeft veel moed, zodat elke moeilijke situatie van het leven met moed en positiviteit kan worden bestreden.

Gebruik dit mooie rutielkwarts om geluk en tevredenheid in je leven uit te nodigen.

De steen wordt aanbevolen aan diegenen die depressie en angst willen afweren. Je kunt ook de prachtige ster rutielkwarts dragen om eenzaamheid weg te houden.

Optie: Activatie / Zaden van Licht

Ik activeer deze kristallen, speciaal afgestemd op de persoon. Let op: dit is een optie waar je zelf voorv kunt kiezen. Daarbij mag ik er een holografische lichtcode in plaatsen: een Zaadje van Licht.

Deze werkwijze heb ik ontvangen tijdens mijn reis door California in het najaar van 2017. De Lemurische Meester Adama, gaf me de volgende informatie over deze Zaden van Licht:

"Wanneer je vraagt van welke dimensie deze zaden komen, dan zeg ik opnieuw; vanuit de dertiende dimensie. Toch ving je niet voor niets in eerste instantie het getal acht op. Acht is het oneindigheidsteken en zoals je hebt gemerkt tijdens het werken met de Zaden van Licht is er een oneindig reservoir van zaden van Licht. Het is Scheppingslicht en met de juiste en zuivere intentie planten ze zich voort en vormen ze een ecologisch geheel, van kruisbestuiving en voortplanting van Licht. Ze kunnen zorgen voor exponentiele groei van licht, in de Lichtwerker, in de natuur en in het grid om de aarde. 

Afhankelijk van de Lichtwerker die met de Zaden van Licht gaan werken, diens intenties en het doel van het specifieke Lichtwerk alsook de plaats waar dit zal plaatsvinden, kunnen de Zaden van Licht in resonantie terug worden gebracht tot de achtste dimensie, echter niet lager dan dat. Kijk je verder in jullie vooralsnog lineaire tijd, dan is het mogelijk dat toekomstige Zaden van Licht een hogere trilling bevatten dan die van de dertiende dimensie, maar voor dit moment zou dat een te grote discrepantie vormen met de voedingsbodem waarin deze zaden mogen groeien.

Zaden van Licht zijn kleine vormen van energie, van pure lichtfrequentie met in zich een oneindigheid aan Goddelijke Geometrie. Ieder Zaad kan zich anders ontwikkelen. Zoals verschillende fysieke zaden op de aarde tot verschillende bloemen, planten en bomen groeien en iedere boomsoort weer anders kan groeien afhankelijk van de voedingsbodem en klimaatomstandigheden, zo kunnen de zaden van licht ook verschillende vormen aannemen en op verschillende manieren heling brengen naar ontvangers en de aarde. Wat de vorm ook is, deze dient altijd het grote geheel, want de zaden staan ten diensten van de ascensie van de planeet, de groei van de mensen en de heling van het grid. Ze helpen de trilling van een persoon en een gebied te verhogen. Daartoe is er een samenwerking tussen de Lichtwerker en de Zaden van Licht die deze ontvangt. Want de Zaden van Licht vormen een veld van potentie. Het is de zuivere en liefdevolle intentie van de Lichtwerker die deze een zekere richting mee kan geven."

 

Gebruik van de geactiveerde kristallen

Lemurische kristallen die zijn geactiveerd met Zaden van Licht kun je gebruiken:

  • om mee te mediteren (bijvoorbeeld door ze in je hand te nemen tijdens meditatie)
  • om mee te helen (door je een perfecte geheelde staat voor te stellen, deze intentie in het Zaadje te sturen en deze vervolgens zijn werk te laten doen door de kristal op het lichaam te leggen (bijvoorbeeld op een pijnlijke plek)
  • bij lichtwerk
  • door deze in grids te leggen om zo een veld van energie te creeren

Je mag je laten leiden tot je eigen werkwijze. Zo lang je werkt vanuit zuivere intenties en de ziel. 

Over het activatieproces

Bij het activeren ontvang ik graag een foto, omdat ik de kristal speciaal op de persoon afstem. Als je dit wilt, stuur dan direct na de bestelling een recente foto van jezelf naar cathelijne@angellightheart.nl. 

Edelstenen zijn tegenwoordig vaak al in zekere mate open, waar ze voor 2012 vaak slapend waren door het proces van delven. Voor ik het Zaadje van Licht plaats activeer ik het kristal, zodat het zijn hoogste blauwdruk vibreert. Daarna plaats ik met behulp van Aartsengel Michael, Meester Adama en soms ook nog andere helpers uit het Licht een Zaadje van Licht.

Iedere activatie is uniek. Voor sommigen mag ik een glimp opvangen van een Lemurisch leven. Bij anderen komt er energie van de draken of eenhoorns mee en weer voor een ander komt het Zaad van Licht zonder tussenkomst direct uit de bron. 

Dit is dan ook de reden van de prijs voor deze kristallen, die is specifiek voor de tijd en aandacht die er in deze bijzondere activatie gaat zitten. 

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd. 

Enkele reacties van klanten

"Waar te beginnen.....Wat een prachtig en onverwacht geschenk heb ik mogen ontvangen, want dat is hoe ik het ervaar..., als een kostbaar geschenk...."

"Ik heb het kristal goed ontvangen. Dank je wel voor het goede uitzoeken, ik voel hem sterk werken en resoneren op mijn energie. Ik was blij verrast met je mannier van inpakken en de begeleidende brief erbij, leuk om het zo te ontvangen."

"Wauw wat een geschenken en informatie zijn weer bij mij binnen gekomen in wat je noemt perfect timing. In ieder geval voel ik de krachtig helende werking uit het Zaad-Kristal komen, dank hierbij voor het inzetten van jouw verbinding en gaven."

"Oooh Cathelijne!! Als eerste bij het uitpakken voelde al heel speciaal.....het blauwe papiertje om het kristal. Bijna eerbiedig pakte ik het uit. En mijn oog viel direct als eerste op de horizontale breuklijn met bochtjes....nog nooit eerder gezien. Het sloot haarfijn aan op mij...mijn leven....altijd in beweging en... wat jij zo mooi schreef: buigen maar niet breken.....helemaal waar! Ik ben overdondert. Wat jij schrijft over de priesteres....dat heb ik vorig jaar mogen zien en herinneren. Krijg allerlei emoties en lichamelijke reacties. Lemurie....Ik werk thuis namelijk o.a ook met kristallen o.a lemurische waar ik me tot aangetrokken voel...het kristal voelt alsof het terug is van ver weg geweest.  Bij dit kristal voel ik ook blijdschap en dartelende speelsheid, liefde als van een kind, en de wijsheid van onze ancestors....Heel hartelijk dank voor jou bevestiging en aanvullende uitleg. Ik ga het allemaal straks nog een keer weer in alle rust uitgebreid lezen en op in laten werken."

"Er gebeuren super mooie dingen sinds de kristallen hier wonen en ik ben er ongelooflijk blij mee want mijn gezondheid gaat echt goed vooruit met het kristal en extra inspiratie voor krachtige en goede intenties."

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel