Aartsengel Zadkiël Essence

Artikel 1 van 15
€ 19,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze prachtige en krachtige essence brengt:

  • vergeving van zelf en anderen
  • transformatie en transmutatie met de Violette Vlam
  • verwijdering van negativiteit uit je energieveld
  • spirituele reiniging

Door deze essence in je aura of de ruimte te sprayen, haal je de energie van Aartsengel Zadkiël en zijn kwaliteiten naar je toe. 

 

Aartsengel Zadkiël

Aartsengel Zadkiël dient het spirituele ontwaken van de mensheid en de ascentie van Moeder Aarde. Dit is de engel die helpt bij transformatie en transmutatie. Al het oude wat ons niet langer dient, kunnen we met zijn hulp transformeren. Deze aartsengel van de violette straal, zendt de Violette Vlam met liefde naar ons uit, zodat deze onze spirituele groei kan bevorderen. De Vlam straalt vrijheid, compassie en transmutatie uit en helpt ons zo terug te keren tot een eenwording met God/Godin/de Bron en met ons hogere zelf.

Aartsengel Zadkiël laat ons weten dat we door het aanroepen van de Gouden, Zilveren, Violette Vlam kunnen ontwaken en onze slapende DNA codes binnen onze Goddelijke blauwdruk kunnen activeren. De Vlam bevat als het ware een alchemistische sleutel die de mystieke deuren naar ons multidimensionale zelf opent. Het Vuur danst in spiralen rond en brandt zo energetisch door de sluiers van verdichting en afgescheidenheid, welke ons ervan hebben weerhouden onze Goddelijke aard te ervaren. Het Vuur transformeert liefdevol onze oude patronen van schuld, schaamte, zelfsabotage en verslavingen. 

De Gouden, Zilveren, Violette Vlam is een spiritueel gereedschap van transformatie, een gift vanuit de Kosmos die ons helpt angst om te zetten in liefde, verdriet in vreugde, haat en jaloezie in compassie, hebberigheid in delen en oorlog in vrede. Door de Aartsengel Zadkiël Essence te gebruiken en je af te stemmen op de Gouden, Zilveren, Violette Vlam laat je meer licht toe in je bewustzijn en open je je hart om het te doen ontwaken. Aartsengel Zadkiël noemt dit het Christus Hart en zegt dat wanneer deze volledig is ontwaakt, het de wereld door gratie zal verlichten.

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel