ALGEMENE VOORWAARDEN ANGELS & CO.

Angels & Co is de webshop van Angel Light Heart®. Als je een bestelling plaatst bij ANGELS & CO ga je akkoord met de algemene voorwaarden. LEES DEZE DUS EERST GOED!!
Door het plaatsen van een bestelling ga je een wettelijk bindende overeenkomst aan tot het kopen van artikelen, en ben je dus betalingsplichtig.

BESTELLEN

Binnen deze 8 dagen zien wij je betaling graag tegemoet. Hebben wij je betaling niet binnen 8 dagen ontvangen, dan krijg je een herinnering via een e-mail. Je hebt daarna nog 7 dagen de tijd om te betalen. Hebben wij de betaling dan nog niet ontvangen dan krijg je een tweede herinnering via een e-mail. Je hebt daarna nog 7 dagen de tijd om te betalen. Voor het verzenden van deze tweede herinnering zijn wij genoodzaakt € 5.00 administratiekosten in rekening te brengen!!!.
Bestellingen worden pas verzonden nadat de betaling is ontvangen. Er wordt hierop geen enkele uitzondering gemaakt.

ANNULEREN

Annuleren van een bestelling is mogelijk binnen 12 uur na ontvangst van onze orderbevestiging per e-mail. Je bestelling annuleren kan alleen door een e-mail te sturen aan cathelijne@angellightheart.nl. Vermeld hierin duidelijk je naam en het ordernummer.
Indien de geannuleerde bestelling reeds is betaald, zal deze binnen 14 dagen worden terugbetaald.

LEVERING
Na het ontvangen van de betaling zal de bestelling z.s.m echter uiterlijk binnen 5 werkdagen worden verzonden (m.u.v. bestellingen die gepersonaliseerde producten bevatten zoals beelden op maat, intuïtieve tekeningen, readings, healings en persoonlijke essences).
Vaste verzenddagen zijn maandag en vrijdag. Is er spoed bij een bestelling, geef dit dan aan, dan doen wij ons best het eerder te verzenden.
De opgegeven levertijd is slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht je bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.
Uitzondering op de levertijd tijdens vakanties en eventuele persoonlijke omstandigheden staan op die momenten duidelijk vermeld op de homepage van ANGELS & CO. Bestellingen zullen dan later worden verzonden.
Ook geldt er een aangepaste levertijd voor alle bestellingen op maat. Deze levertijden staan bij de betreffende produkten aangegeven.

Als je vragen hebt, kun je altijd een mailtje sturen naar cahtelijne@angellightheart.nl.

RETOURNEREN OF RUILEN.

Mocht je niet tevreden zijn over de ontvangen artikelen, dan is het mogelijk om deze retour te sturen. Dit met uitzondering van ALLE OP MAAT GEMAAKTE PRODUKTEN ALS BEELDEN, TEKENINGEN EN READINGS, GEACTIVEERDE KRISTALLEN EN AFGEPRIJSDE ARTIKELEN!! Handgemaakte beelden en sierraden worden met zeer veel zorg gemaakt en verstuurd en worden in principe niet geruild. Essences kunnen alleen geruild worden als er iets mis is gegaan in verzending of productie. Ruilen kan in andere gevallen niet, omdat we de kwaliteit dan niet kunnen waarborgen voor de volgende ontvanger.
Wil je een artikel retour sturen, dan moet dit bij ons bekend zijn met duidelijke opgaaf van reden. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar cathelijne@angellightheart.nl. Dit moet wel gebeuren binnen 5 dagen na het ontvangen van je pakketje. Stuur de artikelen pas retour nadat je een antwoord op je e-mail hebt ontvangen. De verzendkosten van de artikelen die je retour stuurt worden niet vergoed door Angels & Co. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de koper!
Het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten krijg storten wij binnen 14 dagen retour.

De retourregeling vervalt indien:
De artikelen zijn gebruikt of beschadigd door eigen toedoen.
De retourzending niet op de juiste manier is gemeld en overlegd.
De artikelen niet in de originele verpakking retour zijn gestuurd

Voor beschadigingen aan de artikelen tijdens het vervoer door Post NL of door anderen zijn wij NIET aansprakelijk.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en de omvang van je bestelling.
Tijdens het bestellen worden de verzendkosten berekend.

Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg besteed, maar het verzenden van de artikelen is op eigen risico van de koper. Voor beschadigingen tijdens het verzenden door POST NL of DERDEN zijn wij niet aansprakelijk.

Wel kun je je bestelling verzekerd laten verzenden door POST NL.

KWALITEIT

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook invloed op.

PRIVACY

Winkelen via internet is kopen op afstand. Voor sommige consumenten lijkt dat een onveilige handeling omdat er geen persoonlijk contact is tussen koper en verkoper. Angels & Co begrijpt dit en doet er daarom alles aan om zeer vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. We handelen in overeenstemming met de AVG. Je leest alles over ons Privacybeleid in de Privacyverklaring die je in het menu vindt.

AUTEURSRECHT

Alle rechten zijn voorbehouden aan Angel Light Heart®. Niets van deze website mag dus worden gekopieerd opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Angel Light Heart®. Op geen enkele wijze kunnen bezoekers en gebruikers rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Angels & Co behoudt zich het recht om te allen tijde deze voorwaarden aan te passen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel