Privacy Verklaring

Privacyverklaring Angel Light Heart

25 mei 2018

Je privacy is voor Angel Light Heart van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Angel Light Heart (www.angellightheart.nl) en diens webwinkel www.angelsco.nlen Angel Light Heart op Etsy, en op angelicreikihealing.nl, evenals op de onlinecursus portal www.engelenworkshops.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Angel Light Heart.

Afhandelen bestelling 
(bij 
www.angelsco.nlwww.engelenworkshops.nl& Angel Light Heart op www.etsy.com)
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Wanneer er sprake is van een reading, activering of kunstwerk op maat, dan wel coaching sessies, dan bewaar ik de hiervoor uitgewisselde informatie om voor een goede dienstverlening te kunnen zorgen. We bewaren deze gegevens gedurende 1 jaar. Omdat de omschrijvingen van readings regelmatig een vervolg krijgen of onderdeel uitmaken van consulten en coaching, bewaren we deze 15 jaar, om te voldoen aan de termijn van 15 jaar dat therapeutische dossiers moeten worden bewaard. 

Coaching en healing

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als je behandelende coach/therapeut een dossier aanleg. Dit is tevens een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Je dossier bevat aantekeningen over je emotionele, mentale en eventueel fysieke gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde behandelingen, interventies en gesprekken.

Ook bij deze gegevens doe ik mijn uiterste best je privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:

  • Zorgvuldig omga met je persoonlijke en medische gegevens
  • Ervoor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot je gegevens. 

Als je behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in je dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens in je dossier kunnen ook nog voor de volgende doelen worden gebruikt:

  • Om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld bij verwijzing naar een andere behandelaar. Dit gebeurt alleen met je expliciete toestemming. 
  • Voor het gebruik voor waarneming tijdens mijn afwezigheid. 
  • Of voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.
  • Een klein deel van de gegevens wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik een factuur kan opstellen. Hiervoor geldt de privacy zoals genoemd onder ‘afhandeling bestelling’.

Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van je gegevens, dan zal ik je eerst informeren en expliciet om toestemming vragen. 

Deze gegevens in het cliëntendossier blijven, zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist, 15 jaar bewaard.

Toegang portal (www.engelenworkshops.nl)
Met ons portaal krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf dingen kunt instellen, opgeven en wijzigen voor de onlinecursussen. Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is.

Hiervoor gebruiken wij je nickname, naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot het einde van de dienstverlening aan jou. Daarnaast geldt voor deze gegevens dat ze voor wat betreft de boekhouding 7 jaar worden bewaard, zoals wettelijik verplicht is. 

Contactformulier 
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. 

Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres, telefoonnummer. Deze hebben wij nodig om je te kunnen antwoorden. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en gedurende de rest van het kalenderjaar. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. 

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Er is een nieuwsbrief van www.angelsco.nl, waarvoor je je kunt opgeven bij iedere bestelling. Deze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van nieuwe producten en mooie acties.

Ook kun je je opgeven voor het Engelen & Lichtnieuws, dat wij via ActiveCampaign verzenden. Hierin lees ontvang je veel mooie informatie over lichtwerk, engelen, spirituele gidsen, kristallen, maar ook een maandelijkse reading. Hij zit dus vol nieuwtjes, tips en ook informatie over onze producten en diensten. Een paar keer per jaar ontvang je via deze maillijst extra speciale aanbiedingen of kan er bij speciale kosmische gebeurtenissen een extra nieuwsflits ontvangen. Dit gebeurt niet vaker dan 6 keer per jaar. 

Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Je account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel en online cursussen moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je nickname, naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft. Wanneer er financiële transacties zijn geweest, blijven die gegevens 7 jaar bewaard, zoals wettelijk verplicht.

Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

•per e-mail

•via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor je Facebookinstellingen en kun je ons daar op ieder gewenst moment stoppen te volgen. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Partners, zoals ons administratiekantoor, hebben waar nodig en verplicht allemaal een verwerkingsovereenkomst getekend en houden zich aan de AVG. Zij waarborgen je privacy ten alle tijden.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer ons bedrijf wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

•uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen

•inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben

•het laten corrigeren van fouten

•het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

•intrekken van toestemming

•bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Daarnaast ben ik in het kader van behandelingen aangesloten bij het CAT, alwaar een klachtenregeling geldt voor alle aangesloten therapeuten. Ik nodig je echter graag uit een klacht eerst met mijzelf te bespreken. 

Contactgegevens
Angel Light Heart
Oude Rijnsburgerweg 7
2342 BA Oegstgeest
cathelijne@angellightheart.nl
0654665214

Gastenboek

  • 10-12-2018 - Lieve Cathelijne,
    je boek lemurisch lichtwerk kwam wat later aan...  lees meer
  • 15-01-2018 - Hallo Cathelijne,

    Kun jij mij vertellen welke pendel voor mij 't...  lees meer
  • 27-12-2017 - Hoe weet ik wat voor essentie er bij mij past...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2018 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel