Geodes

Geodes zijn holle bubbels die zijn ontstaan in magma. De buitenkant van die bubbels kan stollen, waardoor water en gassen worden opgesloten in de bel. Na verloop van tijd vormen die mineralen zich soms tot kristallen aan de binnenkant van de bubbel. 

Wat er dan uiteindelijk overblijft is een gesloten bol die wanneer je hem openmaakt een holte  van kristallen aan de binnenkant bevat. De geodes die het meest voorkomen zijn die met amethist of bergkristal aan de binnenkant en die geodes kunnen soms wel meters groot zijn.

De symboliek van een geode

Een geode staat symbool voor een ruwe buitenkant en een mooie binnenkant, ook op emotioneel vlak. Een geode helpt je om innerlijke schoonheid te blijven zien in jezelf en anderen.

Maar ook zuiverheid en harmonie horen bij de geode omdat er iets puurs uitgaat van zoiets moois dat in de natuur is ontstaan. De geode is dan ook bij uitstek geschikt om neer te zetten in je huis of werkplek omdat hij een zuiverende werking heeft.

De geode als symbool van liefde en vriendschap

Ik probeer de geodes altijd als stel te verkopen. Zo vormen ze een prachtig symbool van twee helften van een geheel en daarmee zijn ze een schitterend cadeau tussen geliefde en zielsvriend(inn)en.

Sorteer op
 • Geode set Agaat (3)
  Geode set Agaat (3)

  Deze geodes bestaan uit agaat. Ze worden als setje verkocht. Dit maakt ze tot een fantastisch cadeau voor een diebare. Zo kun je zelf de ene helft houden en de ander cadeau doen.

  Agaat is een aardende, stabiliserende en…

  € 11,99
 • Geode set Agaat (4)
  Geode set Agaat (4)

  Deze geodes bestaan uit agaat. Ze worden als setje verkocht. Dit maakt ze tot een fantastisch cadeau voor een diebare. Zo kun je zelf de ene helft houden en de ander cadeau doen.

  Agaat is een aardende, stabiliserende en…

  € 9,99
 • Septarie drakenei (1,414 kilo) III
  Septarie drakenei (1,414 kilo) III

  Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van bruine Aragoniet en grijze kalksteen. Een Septarie is tussen de 50 tot…

  € 74,95
 • Septarie drakenei (888 gram) II
  Septarie drakenei (888 gram) II

  Deze prachtige septarie heeft op de achterkant in de tekening een drakenoog! Dat maakt hem wel extra bijzonder.

  Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze…

  € 47,50
Sorteer op

Gastenboek

 • 28-02-2020 - Vandaag is mijn op maat gemaakte engelen beeld binnen gekomen,...  lees meer
 • 28-11-2019 - Leerzame info op uw site. Dank u wel. lees meer
 • 25-11-2019 - Lieve Cathelijne,
  Vandaag is je nieuwe boek, eenheidsbewustzijn, aangekomen.
  Ik...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel