Angels & Co draagt zorg voor Moeder Aarde

Praktisch Lichtwerk

In Eenheidsbewustzijn schreef ik:

‘Mijns inziens helpt Lichtwerk om de energie van de planeet te veranderen en dat van met name de mensen die erop leven. Dat is hard nodig. Dat neemt niet weg dat er ook praktisch activisme nodig is. Het mooiste is als die hand in hand gaan. Als we niet alleen mediteren op een Nieuwe Aarde, maar dat we ook in ons dagelijks leven beslissingen nemen die eraan bijdragen. Het vraagt een congruent zijn in onszelf, in ons Lichtwerk, in onze zorg voor onszelf, elkaar en Al Wat Leeft, inclusief Moeder Aarde. De Council of One is het ermee eens: 

Laat je trilling steeds meer in Eenheid zijn met de hoogste goddelijke blauwdruk van je eigen Ziel en met die van Moeder Aarde. Laat je trilling jouw bijdrage zijn aan de verhoging van de trilling van de Aarde. De Nieuwe Aarde is er al in het veld van mogelijkheden. Jouw afstemming daarop in al je innerlijke helingswerk en uiterlijke Lichtwerk helpt het tot wasdom te brengen. Jouw toegenomen Eenheidsbewustzijn zal je helpen om altijd het hoogste goed en Licht in iedere situatie te zien.’

Angels & Co vergroent

Angels & Co is precies om die reden bezig verder te vergroenen. We hebben al zonnepanelen op het dak om het stoken van de keramiekoven mee te compenseren en ik stook alleen volle ovens. 

We zijn bezig de inpakservice verder te vergroenen. We gebruiken veel gerecycled en graspapier. De zakjes die wel kleur hebben zijn milieuvriendeijk gedrukt op FSC papier en gedrukt op waterbasis. 

We hergebruiken waar we kunnen inpakmateriaal die we zelf ontvangen bij inkoop (en die van buren die het hier heel lief afleveren) en zijn bezig alle inpakmaterialen die we vanaf nu inkopen te verduurzamen, zoals de overstap naar gerecycled bubbelplastic. 

CO2 compensatie door bomen te planten

Wie mijn boeken leest, weet hoeveel ik van bomen houd. Bomen zijn de longen van onze Aarde. Dus wat is er een betere manier van Co2 reductie dan het planten van bomen? Daarom compenseren we alle pakketverzendingen en onze eigen gereden kilometers door jaarlijks te doneren aan Trees for All. 

Wil je bijdragen aan dit jaarlijke bedrag? Dan kun je hier tijdens je bestelling een bedrag voor overmaken. 

Tips

Heb je verdere tips voor ons om te vergroenen? Weet je goede en betaalbare inpakoplossingen? Dan horen we dat graag.

Sorteer op
  • Plant een boom
    Plant een boom

    Angels & Co laat jaarlijks bomen planten via Trees for All. vind je het fijn om actief mee te doen aan het vergroenen van onze mooie planeet, dan kun je bij jouw bestelling ook een boom afrekenen. We nemen dit bedrag dan mee in…

    € 5,00
© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel