Wil je jouw intenties kracht bijzetten? Wil je je verbinden met de rijken van de natuurwezens en lichtwezens? Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden? 

Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen. Je kunt ze aanwenden voor het richten van positieve energie. Alle energie is neutraal, het is onze intentie die maakt of iets voor het grote goed wordt ingezet of niet. De door mij gemaakte wands zijn gemaakt met liefdevolle intentie, afgestemd op de magische rijken en lichtwezens en opgeladen met Crystal Angel Essences en positieve intentie. 

Toverstaffen brengen focus en helpen magische kracht te projecteren. Ze worden ondermeer gebruikt om magische grenzen aan te geven, zoals cirkels waarbinnen rituelen worden gedaan. Binnen dergelijke cirkels kun je bijvoorbeeld mediteren, in contact treden met de subtiele werelden en astraal reizen. Door zo een cirkel te trekken met je staf, kun je zorgen voor magische en energetische bescherming. Zelf raadt ik ook altijd aan aartsengel Michael in te roepen voor energetische bescherming, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael. 

Je kunt een magische staf ook gebruiken om helende en positieve energie te richten. De enige begrenzing is je eigen verbeelding. 

 

 

Sorteer op
 • Magisch Lemurisch stafje van de Blauwe Vlam
  Magisch Lemurisch stafje van de Blauwe Vlam

  Dit magische stafje is gelinkt aan de Blauwe Straal/Vlam en bevat opaliet, lapis lazuli (2x) en Lemurische laser. Het handvat is gemaakt van polymeerklei. Hij is ongeveer 22,5 cm lang. Het is een zeer spiritueel stafje die diepe…

  € 99,00
 • Magisch Lemurisch stafje van de Roze Vlam
  Magisch Lemurisch stafje van de Roze Vlam

  Je zou dit het stafje van de Roze Kosmische Straal of Vlam kunnen noemen kunnen noemen. Het brengt een zeer zachte, ontvankelijke, intuitieve, liefdevolle en compassievolle energie. Fijn als je met meer zachtheid wilt…

  € 88,00
 • Gepersonaliseerd magisch stafje om jouw intenties kracht bij te zetten
  Gepersonaliseerd magisch stafje om jouw intenties kracht bij te zetten

  ∙ Wat zijn je dromen en wensen?
  ∙ Wat wil je graag neerzetten in je leven?
  ∙ Welke gedachten- en gedragspatronen wil je graag veranderen?
  ∙ Wat zou je graag aantrekken?
  ∙ Wat doet jouw ziel zingen en hoe doe je hier meer…

  € 99,00
Sorteer op
© 2015 - 2021 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel