Gepersonaliseerd magisch stafje om jouw intenties kracht bij te zetten

Artikel 2 van 2
€ 111,00 (inclusief btw)
  • Wat zijn je dromen en wensen?
  • Wat wil je graag neerzetten in je leven?
  • Welke gedachten- en gedragspatronen wil je graag veranderen?
  • Wat zou je graag aantrekken?
  • Wat doet jouw ziel zingen en hoe doe je hier meer van?

Over magische staffen

Wil je jouw intenties kracht bijzetten? Wil je de magie van je ziel aanboren en zo medeschepper van je eigen leven worden? 

Magische staffen of toverstaffen (magic wands) kunnen je hierbij helpen. Je kunt ze aanwenden voor het richten van positieve energie. Alle energie is neutraal, het is onze intentie die maakt of iets voor het grote goed wordt ingezet of niet. De door mij gemaakte wands zijn gemaakt met liefdevolle intentie, afgestemd op de magische rijken en lichtwezens en opgeladen met Crystal Angel Essences en positieve intentie. 

Toverstaffen brengen focus en helpen magische kracht te projecteren. Ze worden ondermeer gebruikt om magische grenzen aan te geven, zoals cirkels waarbinnen rituelen worden gedaan. Binnen dergelijke cirkels kun je bijvoorbeeld mediteren, in contact treden met de subtiele werelden en astraal reizen. Door zo een cirkel te trekken met je staf, kun je zorgen voor magische en energetische bescherming. Zelf raadt ik ook altijd aan aartsengel Michael in te roepen voor energetische bescherming, al dan niet met de Crystal Angel Essence Michael. 

Je kunt een magische staf ook gebruiken om helende en positieve energie te richten. De enige begrenzing is je eigen verbeelding. 

 

Gepersonaliseerd stafje

Ik maak nu speciaal stafjes om specifieke doelen en intenties kracht bij te zetten. Je kunt je helemaal laten verrassen, maar je kunt eventueel ook aangeven welke kleur of kleuren je graag terug zou zien in jouw stafje. Ik maak gebruik van verschillende edelstenen in ieder stafje en laat me daarin volledig leiden door mijn intuitie. 

 

Hoe het werkt

Stuur me na het plaatsen van je bestelling een mail ​(cathelijne@angellightheart.nl) met je volledige naam, geboortedatum, foto en jouw specifieke intenties. 

 

Levering/wachttijd

Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen en te creeren. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal vier weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd.  Is er een specifieke datum waarvoor je het nodig hebt, laat het me weten en ik probeer hier dan rekening mee te houden. Gaat het langer duren dan twee weken, dan laat ik je dit tijdig weten. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel