Gepersonaliseerd engelengebed

Artikel 4 van 6
€ 44,00 (inclusief btw)

Engelen kunnen ons alleen helpen wanneer wij met onze vrije wil daartoe de uitnodiging doen. Een krachtige manier om dat te doen is het engelengebed. 

Wanneer je een gepersonaliseerd engelengebed bestelt, geef dan bij de bestelling in het opmerkingenveld aan waar jij de hulp van de engelen bij nodig hebt!

Ik schrijf op grond hiervan een geinspireerd engelengebed voor jou, dat je steeds weer kunt gebruiken om de engelen uit te nodigen in je leven. Je vraagt ze zo je te helpen bij het thema dat nu in jouw leven speelt.

Ik laad het gebed op met engelen energie en vrag de engelen om een zegening voor jou en je gebed voor verzending. 

Het schrijven van een gebed vraagt goede afstemming. Het is belangrijk vanuit de goede energie af te stemmen. Ik laat me daarin altijd leiden. Afhankelijk van drukte kan dit maximaal drie weken duren. Houd er rekening mee dat je hele bestelling dan pas wordt verstuurd.  

Testimonials

"Beste Cathelijne,
Ik wil je even laten weten dat ik mijn bestelling binnen heb en ik er erg blij mee ben. Ik wil je vanuit mijn hart danken hiervoor, het gebed is zo mooi, de tranen in mijn ogen. Ik heb het zojuist hardop voorgelezen en er ontstond gelijk een transformatie , zo bijzonder."
 -Petra Danielse-de Jonge

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel