Eenhoornbeeld op Maat

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 101,00 (inclusief 9% btw)

Een eenhoornbeeld brengt je in contact met de energie van de eenhoorns. 

Eenhoorns zijn bekend als mystieke dieren uit sprookjes. Diana Cooper beschrijft de eenhoorns in haar boek “The Wonder of Unicorns” als engelachtige wezens uit de zevende dimensie. Waar engelen wensen van ons hart tot stand brengen, doen eenhoorns dit voor wensen van de ziel (er vanuit gaande dat de wens niemand schaadt en in lijn is met je Goddelijke Blauwdruk hier op aarde).

Eenhoorns hebben een zuivere energie en als zodanig zuiveren ze ons. Hun doel is de onschuld van ons Goddelijk Zelf naar voren te brengen en ons te helpen herinneren aan wie we werkelijk zijn. Ze helpen ons bij zelfheling en het contact leggen met ons Hoger Zelf.

 Eenhoorn brengt je in contact met je diepste dromen! Zo kun je vanuit je ware dromen je intenties neerzetten.

Opgeladen met eenhoorn energie en eenhoorn essence van Crystal Angel Essences. 

Je kunt bij de opmerkingen aangeven of de eenhoorn een bepaalde intentie mag ondersteunen voor jou en je leven. Mocht je specifieke wensen hebben, laat het me weten en ik neem dit zoveel als mogelijk is mee in het creatieproces.​

Zoals alle beelden op maat is de gemiddelde wachttijd 2 maanden! Ik hou je op de hoogte tijdens het proces van maken, drogen, bakken, glazuren en weer bakken, wanneer je daar prijs op stelt. 

© 2015 - 2020 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel