Soul Body Fusion

Vorige Artikel 6 van 8 Volgende
€ 55,00 (inclusief btw)

Soul Body Fusion®

Voel jij je niet altijd thuis op aarde? Voel je je niet goed gegrond? Als je ziel en lichaam niet goed in overeenstemming zijn, kun je niet volledig neerzetten wie jij ten diepste bent. Dan kan Soul Body Fusion® behulpzaam zijn.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Deze gemakkelijke, liefdevolle en krachtige methode helpt je om de frequentie van je ziel met je lichaam te integreren.

Hoe ‘werkt’ een Soul Body Fusion®?

Tijdens een sessie zitten we tegenover elkaar op een stoel en leg ik mijn handen op jouw vingertoppen. Het is niet zo dat ik de energie overdraag. We maken door de Soul Body Fusion® verbinding met een hoog frequent energieveld. Het uitspreken van een intentie zet de Soul Body Fusion® in gang en nodigt jouw ziel en licht uit om zich met je lichaam te verbinden.

De sessie bestaat uit twee delen van tien minuten. Daartussen is een korte pauze. Er wordt aangeraden na een week de sessie te herhalen en na twee weken de Soul Bdoy Fusion® nogmaals te herhalen. Het werkt door in de week na de sessie.

De eerste sessie vind gewoonlijk hier plaats in Oegstgeest en duurt in totaal ongeveer 45 minuten. De tweede en derde sessie duren ieder ongeveer een half uur en vinden op afstand plaats door middel van een bel- of skype-afspraak plaats.

Over  Soul Body Fusion®

“Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met het oneindig potentieel van je wezen en met de Liefde die we zijn? Soul Body Fusion® is een prachtige vaardigheid die je altijd en overal tot je beschikking hebt. Het is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

Bij de meesten van ons zijn, als gevolg van trauma’s, misbruik, verdriet en teleurstellingen, lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd, wat de ontplooiing van ons volledig potentieel belemmert. Vaak beneemt dit ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en van de wereld om ons heen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam, het lichtwezen dat je bent. Je kan meer en meer bezieling brengen, in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, van binnen uit naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….”

Bron: http://soulbodyfusion.nl

N.B. Wegens creatieve projecten, plan ik momenteel weinig tot geen sessies in Oegstgeest in. Sessies op afstand zijn makkelijker in de plannen, maar er kan een wachttijd zijn van 2-4 weken 

© 2015 - 2023 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel