Postkaart Soulmate Draken

Artikel 7 van 16
€ 0,75 (inclusief btw)
Voorraad 419 stuks

Dit schattige (enkele ) ansichtkaartje van de Soulmate Draken is erg leuk om te sturen naar iemand die je liefde toewenst, een geliefde, bij een huwelijk of verloving. 

 

Uit het Drakenorakel:

Je bent omgeven door je zielsfamilie en -liefde
Deze draken zijn Tweelingzielen. Hun ogen weerkaatsen elkaars kleuren. Ze vullen elkaar perfect aan. Ze zijn bijna elkaars spiegelbeeld, maar toch zijn ze uniek en verschillend. Ze versterken de eenheid met hun eigen sterke punten en authenticiteit. Hun staarten verstrengelen zich als trouwringen en herinneren aan 

het symbool van oneindigheid. Ze staan symbool voor eeuwige liefde. Zielsverwanten maken deel uit van dezelfde zielsfamilie en ze reïncarneren gedurende vele levens, altijd opnieuw terugkerend naar de dans van creatie.

Door deze kaart te trekken weet je dat je niet alleen bent in dit leven. Je tweelingziel, zielemaatje of een ander belangrijk lid van je zielsfamilie is betrokken bij je huidige vraag of situatie. Je wordt aangemoedigd om je hart te openen voor de liefde, ofwel in een bestaande relatie of om ruimte te maken voor een nieuwe liefde. Net zoals bij de tweelingziel draken is het belangrijk om te genieten van zowel de gelijkenissen als de verschillen tussen jou en je partner, vrienden en familie. Accepteer anderen en aanvaard ook jezelf. Liefde is niet alleen een gevoel, het is een werkwoord dat om actie vraagt. Reinig je hartchakra en vertrouw erop dat je liefdesleven geheeld zal worden en dat het perfect is zoals het is.

Affirmatie

‘Ik ben altijd geliefd en verbonden met al wat leeft. Ik weet dat ik omgeven ben door mijn Zielenfamilie en Zielsliefde.’ 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel