Draakje op maat

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 13,99 (inclusief 9% BTW)

Wil je ook de energie van de draken verwelkomen in je huis of meditatieruimte? Bestel dan een draakje op maat. Geef een intentie mee, die wordt meegenomen in het maakproces en kies in de keuzetabel een kelur. Het draakje brengt je in contact met de energie van de draken en is ingesprayd met de Draken Crystal Angel Essence, om het beeldje af te stemmen op de trilling van de draken.

            Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de energie van draken. Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

            Mijn avontuur met de draken begon nadat ik een keramiekoven had aangeschaft en een rode draak boetseerde voor een goede vriend in Wales. Snel daarna werd ik tijdens een meditatieve visualisatie bezocht door een Gouden Draak. Deze draak was bijzonder krachtig en machtig. Ik was in mijn meditaties gewend aan de energie van engelen, eenhoorns en soms elfjes, maar draken waren een nieuwe ervaring en ik was niet naar ze op zoek geweest. De energie van de Gouden Draak was heel welkom in mijn meditaties, helingsessies en in mijn dagelijks leven. Hij bracht me kracht, bescherming en positieve energie. De draken inspireerden me een drakenorakel te maken, om mensen te helpen zich te verbinden met hun helende en krachtige energie.

De draken spreken:

            ‘Wij zijn de Draken, wezens uit de Hogere Dimensies die ooit leefden en ademden op de prachtige Moeder Aarde. Hoewel Moeder Aarde nooit het primaire thuis van onze ziel was, verbleven wij op haar en werkten we nauw met haar samen.

We beschermden haar schatten en bliezen de leylijnen leven en kracht in. We wendden de kracht en magie van de elementen aan. We werkten hard om de aarde en al haar wezens veilig en krachtig te houden.

Onze kracht werd nagejaagd en misbruikt. Deze kracht werd verkeerd begrepen en gevreesd. Daarom verlieten we deze prachtige planeet lang geleden in onze fysieke vorm. Niettemin zijn velen van ons nog steeds verbonden met de aarde vanuit onze hogere dimensies en assisteren we de planeet en haar ontwakende wezens tijdens de reis naar heling en kracht (empowerment).

Voor diegenen onder jullie die zich begeven op een pad naar grotere liefde, vrede en verlichting zijn wij hier om jullie te helpen en beschermen. Maar wees gewaarschuwd, we komen alleen naar hen met een open hart en zuivere intenties.’

            Je kunt jouw draakje op je meditatie altaar zetten, maar bijvoorbeeld ook naast je bed voor bescherming. De drakenbeeldjes lenen zich ook goed om te plaatsen in een medicijnwiel of kristallen grid. Wanneer je je dieper met de draken wilt verbinden, kun je ook gebruik maken van de drakenessences en het drakenorakel (beiden verkrijgbaar via www.angelsco.nl)

De draken zijn liefdevolle wezens van grote wijsheid en ze helpen je graag. Dus open je hart voor de draken en vlieg met ze mee!

ZOALS MET AL HET KERAMIEK OP MAAT, IS ER EEN WACHTTIJD VAN ONGEVEER 2-3 MAANDEN, AFHANKELIJK VAN HET AANTAL ORDERS. Na het maken moet het werk drie weken drogen, dan gebakken wanneer de oven vol is, geglazuurd en nog eens in de keramiek oven op meer dan duizend graden. Na 24 uur afkoelen kan het draakje vervolgens verzonden worden. Heb je haast, laat het tijdig weten en ik kijk of eerder stoken mogelijk is. Laten stoken met spoed (en dus in een niet volle keamiekoven) kan voor 10 euro extra voor de gemaakte elektrische kosten. Je kunt hierover mailen. 

In de afbeelding zijn de volgende glazuren opgenomen:

1. wit met blauw effect 

2. draakje van rode klei met groene vleugeltjes

3. donkerblauw 

4. oranje-roestkleur

5, 8. lichtblauw effect (turkoois accent)

6. kaleidoscoop (meerdere kleurtjes)

7. indigo

8. pauwengroen

Overige opties:

9. zacht paars

10. geel met blauw effect

11. turkoois

PS je kunt ook een serie bestellen van de draken van de vier elementen (mooi voor in een medicijnwiel of ritueel). In dat geval bestel je vier draakjes op maat en gebruik je kortingscode VIERELEMENTEN. Dan betaal krijg je voor de vier draakjes 10 % korting.

Gastenboek

  • 13-08-2019 - Lieve Cathelijne,
    wow, wat was ik diep onder de indruk...  lees meer
  • 04-06-2019 - Wat was ik blij toen ik het boek Engelen op...  lees meer
  • 02-05-2019 - Dankjewel voor je mooie boek uiteraard maar meer nog voor...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

De astrologische almanak 2016 € 19,49 € 1,00
© 2015 - 2019 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel