Robijn in Fuchsiet

Artikel 1 van 2
€ 5,45 (inclusief btw)

Robijn in Fuchsiet geeft kracht en energie om te leven en schept evenwicht en geeft passie.

Robijn in Fuchsiet is een krachtige beschermer van het hartchakra, bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier. Deze steen van overvloed helpt u om rijkdom en hartstocht in stand te houden. Hij maakt een einde aan woede of negatieve energie en verscherpt het bewustzijn en zorgt voor een goede concentratie. Fuchsiet geeft toegang tot oude kennis en leidt gezondheidskwesties in goede banen. Robijn in Fuchsiet geeft inzicht in uw interactie met andere mensen en gaat martelaarschap tegen. Leert dienstbaar te zijn, zonder machtsstrijd of slachtofferrol. Hij overwint wederzijdse afhankelijkheid en geeft veerkracht na een trauma. Hij vermeerdert de energie van andere kristallen, heft blokkades op en is goed bij RSI, spieren en skelet.

Deze steentjes zijn tussen de 10 en 30 gram. Hun tekening is schitterend. Als ik er naar kijk, lijken het net driedimensionale schilderijtjes. 

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel