Groene Opaal 5-6,5 cm

Artikel 1 van 1
€ 6,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks
  • Zoek je een steen die je in contact brengt met de elfen, natuurwezens en zeker ook de kabouters?
  • Kun je een steen gebruiken die je lichtwerk voor de heling van de aarde ondersteunt? 

Dan is deze schitterende steun van stralend groen een fijne vriend om te hebben. 

Groene Opaal uit Madagaskar

Groene Opaal is de ideale steen om Deva’s en Natuurwezens energetisch te voeden. Er zijn talrijke wezens in de nabije koninkrijken die de aarde met ons delen, maar die op een net wat subtielere vibratie-laag leven.

Veel menselijke activiteiten putten de energie in hun domein uit en het is dus heel fijn om hen bewust weer te voeden. Als je in deze opalen ademt met de intentie van zegeningen voor deze wereld, dan help je ze te voeden. Bij het mediteren met Groene Opaal opent hij je bewustzijn en helpt je te communiceren met Deva’s en Natuurwezens. Dit komt omdat deze groene opaal met hun wereld resoneert en daarom het contact met hen makkelijker maakt. Hij zorgt ook voor een beschermend schild voor hen, die onze energie zachter en liefdevoller maakt. Deze kwaliteiten maken Groene Opaal uit Madagaskar uniek. Ze openen de deur voor ons naar een wederzijdse voeding en uitwisseling van liefde met deze wereld.

Alles stenen worden bij aankomst bij Angels & Co energetisch gereinigd en opgeladen om hun hoogste energie en blauwdruk te ontsluiten. 

 

© 2015 - 2022 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel