Kort spiritueel consult (per telefoon of skype) kwartier

Artikel 1 van 3
€ 44,00 (inclusief btw)

Soms gebeurt het dat er een korte vraag is, waarbij je advies zoekt zodat je zelf weer verder kunt. Dit consult leent zich meestal goed voor vragen over gebruik van de engelenessences en wat je daarin ervaart. Ik kan dan ook testen wat je nodig hebt aan essences of hoeveelheden. Ook kan er een korte vraag liggen over je persoonlijke ontwikkeling of spirituele groei, eventueel n.a.v. een eerdere reading of healing. 

Deze telefonische sessie, waarbij jij belt, Skype behoort ook tot de mogelijkheden,  duurt 15 minuten. Blijken we langer nodig te hebben, dan kun je deze naboeken. 

Bestellen

Bestel hier jouw conult. Je kunt ook eerst mailen wanneer je twijfelt of het past bij jouw situatie: cathelijne@angellightheart.nl We maken per mail een afspraak. In de regel vinden de sessies plaats tussen 11 en 17 uur op maandag, dinsdag of donderdag. Houd rekening met een gemiddelde wachttijd van 1-3 weken. Jij belt me mobiel op de afgesproken tijd, of we bellen in per Skype

Voor wie?

Voor iedereen die wil werken aan zichzelf en daarbij een aanpak op prijs stelt waarin reguliere technieken (ik heb 15 jaar ervaring als psycholoog en ben getraind cognitief gedragstherapeut, mindfulness based therapeut en oplossingsgericht therapeut) gecombineerd worden met een meer holistische aanpak (ik ben opgeleid tot Engelentherapiecoach, Angel Card Reader door Doreen Virtue en Angelic Reiki Teacher). Je leest meer over mij en mijn werk op mijn site Angel Light Heart. Indien er sprake is van ernstige psychische en lichamelijke klachten, neem dan eerst altijd contact op met je huisarts voor de meest passende behandeling. 

NB hoewel ik zeker invoel, zie ik mezelf niet als medium. Ik kijk niet in de toekomst, maar kan je wel helpen meer zicht te krijgen op je patronen en wat je zelf kunt doen om veranderingen te bewerkstelligen. 

 

© 2015 - 2024 Angels&Co | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel